imageErste NetBanking za poslovne subjekte

Novosti Erste elektroničkog bankarstva

Jednostavnije korištenje, bolja funkcionalnost, unapređeni dizajn.

Internet bankarstvo svakako je najjednostavniji način financijskog poslovanja.
Bez odlaska u poslovnicu banke ili FINA-e u mogućnosti ste provjeriti stanje po svim Vašim računima otvorenim u banci, pregledati promete po Vašim računima, prenositi sredstva s jednog računa na drugi, provoditi kunske i devizne platne naloge i drugo.

Erste NetBanking omogućuje Vam istovremenu uštedu i vremena i novca - financijske transakcije možete obavljati sa svakog mjesta na svijetu, neovisno o radnom vremenu Banke i uz znatno niže naknade.

Za njegovo korištenje potrebno Vam je samo računalo s pristupom Internetu. Najčešće će to biti računalo u Vašem uredu, ali jednako tako i računalo u Vašem domu ili neko drugo računalo (uključujući i javna mjesta kao što su hoteli, Internet kiosci i slično).

Popunjen Zahtjev za korištenje predajte svojem financijskom zastupniku ili dostavite u najbliži komercijalni odnosno profitni centar. Na temelju Zahtjeva za korištenje, Erste banka sklopit će s Vama Ugovor o korištenju Erste NetBanking usluge i uručiti Vam pristupno korisničko ime i zaporku te Display karticu.