imageKartice za građanstvo

U sklopu poslovanja s građanstvom Erste banka u svojoj ponudi ima nekoliko kartica vezanih uz depozitne račune klijenata koje omogućuju dvadesetčetverosatno raspolaganje sredstvima.

Od debitnih kartica, klijentima su na raspolaganju međunarodno prihvaćene - Maestro debitna kartica, vezana uz tekući račun, odnosno Visa Electron debitna kartica, vezana uz štedni kunski ili devizni tekući i žiro račun. Troškovi nastali korištenjem debitnih kartica odmah terete račun korisnika.

Zašto koristiti kartice Erste banke?

Kartice služe prvenstveno za plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima te za podizanje gotovine na bankomatima i EFT-POS uređajima. Erste banka trenutačno raspolaže s više od 600 bankomata na kojima se uz podizanje gotovine mogu kupiti i GSM bonovi bez plaćanja naknade.
Kartice se mogu koristiti i za kupnju putem interneta, rezervaciju hotela i avionskih karata.

Zahvaljujući trenutnom pristupu vlastitom novcu, uz kartice Erste banke smanjuje se potreba nošenja gotovine, a prilikom plaćanja karticom u inozemstvu korisnik nema potrebu za konverzijom valuta.

Odaberite svoju karticu!

Ukoliko ste zainteresirani za neku od debitnih kartica, za potrebnu podršku pri ostvarivanju Vašeg zahtjeva možete se obratiti u najbližu poslovnicu Erste banke.