imageŠtednja

Štednjom se odričete dijela prihoda danas, kako bi vam se isti vratio uvećan u budućnosti. Prikupljena sredstva na štednom računu ublažavaju nepredviđene financijske troškove, omogućavaju bezbrižnost i vode vas korak bliže ka ostvarenju željenog cilja. Najvažnije je donijeti odluku o štednji jer neovisno o tome u kojoj se životnoj situaciji nalazite, nikad nije kasno za početak štednje. Iako vam se iznos od 50 ili 100 kuna može činiti malim, svaki je iznos dobar ulog.

 

Štednju možete ugovoriti u poslovnici Banke ili vrlo jednostavno na NetBankingu.

 

Odabirom štednje u Erste banci sigurnost vašeg novca je zajamčena. Ovisno o vašim mogućnostima i očekivanjima, na raspolaganju su vam različiti oblici štednih i štedno-investicijskih proizvoda.

 Vi znate što želite, a Erste savjetnici omogućit će vam da to i ostvarite. Zajedno ćemo odabrati pravi Erste štedni proizvod: disciplinu u kojoj Vi pobjeđujete!

 

Mi ćemo Vam pomoći i:

  • za vas odvojiti vrijeme kako bismo se upoznali s vašom financijskom situacijom i s Vašim kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i planovima
  • upoznati vas sa širokom paletom štednih i štedno-investicijskih proizvoda
  • zajedno sa vama odabrati najbolje rješenje za ostvarenje vaših planova
  • upoznati vas i s drugim oblicima ulaganja koja nudimo, poput ulaganja u mirovinske fondove, životno osiguranje, stambenu štednju i investicijske fondove

 

Svi depoziti položeni u Erste banci osigurani su kod Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka - DAB.