imageŠtednja

Odabirom štednje u Erste banci sigurnost Vašeg novca je zajamčena, što potvrđuje i stalni rast broja klijenata koji štede upravo kod nas. Ovisno o Vašim mogućnostima i očekivanjima na raspolaganju su Vam različiti oblici štednih i štedno-investicijskih proizvoda, a sigurnost i povjerenje je temelj kvalitetnog partnerskog odnosa koji Erste banka gradi sa svojim klijentima.

Vi znate što želite, a Erste savjetnici omogućit će Vam da to i ostvarite. Zajedno ćemo odabrati pravi Erste štedni proizvod: disciplinu u kojoj Vi pobjeđujete!

Mi ćemo Vam pomoći i:

  • za Vas odvojiti vrijeme kako bismo se upoznali s Vašom financijskom situacijom i s Vašim kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i planovima;
  • upoznati Vas sa širokom paletom štednih i štedno-investicijskih proizvoda;
  • zajedno sa Vama odabrati najbolje rješenje za ostvarenje Vaših planova;
  • upoznati Vas i s drugim oblicima ulaganja koja nudimo, poput ulaganja u mirovinske fondove, životno osiguranje, stambenu štednju i investicijske fondove.

Svi depoziti položeni u Erste banci osigurani su kod Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka - DAB.

Štednja je koristan ulog u budućnost

Štednjom se odričete dijela prihoda danas, kako bi Vam se isti vratio uvećan u budućnosti. Prikupljena sredstva na štednom računu ublažavaju nepredviđene financijske troškove, omogućavaju bezbrižnost i vode Vas korak bliže ka ostvarenju željenog cilja. Najvažnije je donijeti odluku o štednji jer neovisno o tome u kojoj se životnoj situaciji nalazite, nikad nije kasno za početak štednje. Iako Vam se iznos od 50 ili 100 kuna može činiti malim, svaki iznos je dobar ulog.

Uz pomoć savjetnika Erste banke u prilici ste izraditi osobni financijski plan kojim ćete lakše odrediti Vaše prioritete te pronaći štedni proizvod ili kombinaciju proizvoda koja u potpunosti odgovara Vašim potrebama.