Erste kontakti za 24satnu podršku

Bankarite s nama 24 sata dnevno!

Kako bismo Vam bili dostupni u svakom trenutku, omogućili smo niz komunikacijskih kanala. Recite nam svoje mišljenje, pitajte nas sve što Vas zanima… Mi smo tu za Vas!

 

 

Erste Info govorni automat: 072 555 555*

Govorni automat Erste banke donosi Vam mnogo informacija na jednom mjestu. Ovisno što želite saznati, odaberite tipku na svom telefonu.

*poziv prema Erste Info govornom automatu naplaćuje se kao poziv prema fiksnoj mreži ovisno o operatoru

 

Info telefon: 0800 7890

Saznajte sve o proizvodima i uslugama Erste banke. Nazovite nas na besplatni Info telefon svakim danom od 0 do 24, osim u dane blagdana i na vrlo jednostavan i brz način saznajte sve što Vas zanima.

 

Info telefon za pozive iz inozemstva: +385 51 365 591

Saznajte sve o proizvodima i uslugama Erste banke. Ukoliko zovete iz inozemstva nazovite na Info telefon svakim danom od 0 do 24, osim u dane blagdana i na vrlo jednostavan i brz način saznajte sve što Vas zanima.

Napišite nam E-mail na erstebank@erstebank.hr

Ako Vam je elektronička pošta najjednostavniji način komunikacije, javite nam se u svakom trenutku. Mi ćemo Vam se povratno javiti u najkraćem mogućem roku i detaljno Vam objasniti sve što Vas interesira.

 

Možete nam se javiti i na Erste chat

Online komunikacija sve je popularnija, zato se i Erste banka odlučila omogućiti svojim klijentima taj komunikacijski kanal. Pokrenete razgovor s Bankom i ukoliko ima slobodnih agenata, nastavite se dopisivati. Međutim, ukoliko trenutačno nismo slobodni, javimo Vam se u najkraćem mogućem roku. Mi smo online, a Vi?

Želite li razgovarati s agentom Kontakt centra u vrijeme kada Vama odgovara? Odaberite opciju Naručite poziv i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

 

Podijelite s nama sve što Vam se sviđa i sve što mislite da možemo bolje. Odaberite kako nam želite reći Vaše prijedloge i pohvale