imageErste NetBanking za građane

Isprobajte Financijski manager - inovativnu analizu prihoda i rashoda uz grafičke prikaze. Financijski manager vam je dostupan bez nadoplate u sklopu Erste NetBanking usluge.

Bankarite uz Erste NetBanking uslugu.  Internet bankarstvo učinit će vođenje Vaših financija jednostavnim.

Iz udobnosti doma  s vlastitog računala plaćajte razne račune, prenosite sredstva s jednog računa na drugi, provjerite stanje po svim svojim računima otvorenim u banci, pregledavajte promete po Vašim računima, oročavajte sredstva, ugovarajte neke od usluga.   

Erste NetBanking omogućuje Vam istodobnu uštedu i vremena i novca - financijske transakcije možete obavljati sa svakog mjesta na svijetu, neovisno o radnom vremenu Banke i uz znatno niže naknade.

Za korištenje ove usluge, potrebno Vam je samo računalo s pristupom Internetu. To može biti Vaše osobno računalo, računalo koje upotrebljavate na poslu, računalo Vašeg prijatelja ili neko drugo računalo (uključujući i javna mjesta kao što su hoteli, Internet kiosci i slično).

Za aktiviranje servisa potreban je otvoren račun u Erste&Steiermärkische banci: tekući, žiro, kunski račun po viđenju ili devizni račun. Popunjeni Zahtjev za korištenje usluge predajte u najbližoj poslovnici.

Zahtjev za korištenje usluge možete popuniti direktno na Vašem računalu te ga ispisanog dostaviti u Vama najbližu poslovnicu.  Na temelju Zahtjeva, Erste&Steiermärkische banka sklopit će s Vama Ugovor o korištenju Erste NetBanking usluge i uručiti Vam pristupno korisničko ime i zaporku. 

Ako imate ugovoren tekući račun vaša Erste Maestro kartica dostavit će se u kratkom roku u poslovnicu u kojoj ste ugovorili uslugu. Ako imate otvoren žiro, kunski račun po viđenju ili devizni račun prilikom ugovaranja usluge uručiti će vam se Erste Display kartica.

Erste NetBanking svakako je najjednostavniji način poslovanja s Vašom bankom za sve Vaše financijske potrebe.