Erste Display kartica - Vaša kartica za pristup uslugama elektroničkog bankarstva

Erste Display kartica za poslovne subjekte 

Erste Display kartica na siguran, jednostavan i praktičan način omogućuje pristup uslugama elektroničkog bankarstva u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta u svijetu. Kompaktnog i prikladnog oblika, u potpunosti ispunjava zahtjeve za praktičnošću jer je uvijek možete imati kraj sebe u novčaniku.


Osim za pristup Erste NetBanking i Erste FonBanking uslugama za poslovne subjekte, kartica se koristi i za potpisivanje transakcija zadanih ovim uslugama.

Kod potpisivanja transakcija, Erste Display kartica donosi sljedeće promjene:

  • dosadašnje ovlasti korisnika ne mijenjaju se: pojedini korisnik može imati pravo unosa i/ili potpisa (verifikacije) naloga samo što se sada potpis naloga dodatno potvrđuje karticom
  • da bi se izvršio, svaki platni nalog treba se potpisati
  • platni nalog moguće je potpisati odmah prilikom unosa, ali je isto tako moguće unijeti više pojedinačnih naloga bez potpisa i potpisati ih skupno sve odjednom (u tom slučaju karticu je potrebno koristiti samo jedanput)
  • moguće je odjednom potpisati cijelu zbirnu datoteku kunskih platnih naloga
  • nalog koji se kreira na temelju datoteke plaća i datoteke kredita kao i kod podnošenja zahtjeva za kupnju udjela u Erste Asset Management  fondovima, nije automatski potpisan, već ga je potrebno dodatno potpisati karticom

Erste Display kartica namijenjena je korištenju u elektroničkom bankarstvu i nije ju moguće koristiti u druge svrhe, kao što su plaćanja na prodajnim mjestima ili za podizanje gotovine.

Više podataka o Erste Display kartici dostupno je u Uputi za korištenje Erste Display kartice i Uputi za korištenje Erste NetBanking usluge.