imageSkrbništvo

Erste&Steiermärkische Bank d.d. jedna je od vodećih banaka u Hrvatskoj s višegodišnjim iskustvom u obavljanju poslova skrbništva nad vrijednosnim papirima. Od 2003. godine posjedujemo Dozvolu za obavljanje poslova skrbništva izdanu od strane Komisije za vrijednosne papire (današnja HANFA).

Kao direktni član-sudionik klirinške kuće SKDD (Središnje klirinško depozitarno društvo) za namiru vrijednosnih papira u Hrvatskoj pružamo potpunu uslugu na domaćem tržištu, a zahvaljujući razvijenoj SWIFT komunikaciji te suradnji s globalnom skrbničkom bankom Erste Group Bank AG u mogućnosti smo kvalitetno pokrivati sva važnija svjetska tržišta kapitala.

Korisnici usluga skrbništva mogu biti fizičke i pravne osobe koje ulažu svoju imovinu na domaćem i inozemnom tržištu kapitala. Otvaranjem Ugovora o skrbništvu u našoj banci skrb nad svojim vrijednosnima papirima prepuštate stručnjacima koji će Vam uz individualan pristup i potpunu tajnost podataka pružiti kvalitetnu uslugu koristeći se know-how iskustvom Erste grupacije.