Suradnja s Erste grupom

Erste osiguranje Vienna Insurance Group d.d. u svojoj ponudi ima proizvode osiguranja života kreirane prema potrebama suvremenog čovjeka. Ugovaranjem police ostvarujete sigurnost i zaštitu uz mogućnost sudjelovanja u raspodjeli Društva, koristeći pritom sve prednosti životnog osiguranja.
Prodaja životnog osiguranja obuhvaća proizvode sAktiv i sProfit sa štednom komponentom (uz mogućnost ugovaranja i dopunskog osiguranja), sRiziko bez štedne komponente (uz mogućnost ugovaranja i dopunskog osiguranja) te dopunska osiguranja za slučaj smrti zbog nesretnog slučaja i za slučaj trajnog invaliditeta zbog nesretnog slučaja.
Paleta proizvoda će se širiti prema potrebama i željama klijenata Banke, u uvjerenju kako proizvodi životnog osiguranja i bankovni proizvodi čine savršenu sinergiju u financijskom svijetu današnjice.
Police životnog osiguranja možete sklopiti u svim poslovnicama Erste banke.
 

www.erste-osiguranje.hr

Erste dobrovoljni mirovinski fondovi pružaju mogućnost dobrovoljne mirovinske štednje kao najbolje kombinacije za Vašu mirovinu.
Članstvo u dobrovoljnom mirovinskom fondu mogu ostvariti sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (nema nikakvih dobnih niti zdravstvenih ograničenja).
 

  • Erste Plavi Expert
  • Erste Plavi Protect

Mirovinsku štednju možete ugovoriti u svim poslovnicama Erste banke.
 

www.ersteplavi.hr

Otvoreni investicijski fondovi kojima upravlja Erste Asset Management d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima namijenjeni su svim pojedincima, poduzećima i financijskim institucijama koji žele ostvariti atraktivne prinose uz primjereni rizik.
Društvo za upravljanje fondovima profesionalno upravlja imovinom fonda vodeći se načelima sigurnosti, profitabilnosti, likvidnosti i razdiobe rizika, a klijentima nudi izbor ulaganja u novčani, obveznički, mješoviti ili donički fond društva, ovisno o vlastitom odabiru i preferencijama.
Kupnjom udjela u Erste fondu osiguravate kvalitetnu diverzifikaciju uloženih sredstava.
Više o uslugama Erste Asset Management kao i o trenutnim cijenama udjela možete pronaći na Internet stranicama:
 

www.erste-am.hr
Kupnju udjela u Erste Asset Management investicijskim fondovima možete obaviti u svim poslovnicama Erste banke ili putem usluga elektroničkog bankarstva koje Vam ujedno omogućavaju i praćenje vrijednosti i stanje Vaših udjela:
Erste NetBanking - usluga internet bankarstva ili
Erste FonBanking - usluga telefonskog bankarstva.

Kartičarska kuća Erste Card Club specijalizirana je članica Erste grupe za poslovanje kreditnim karticama. Pored najpoznatijeg kartičnog branda u Hrvatskoj Diners Cluba, svojim klijentima nudi i ugovara prihvat Visa i MasterCard kreditnih kartica, kao i prihvat najpoznatijeg japanskog branda JCB-a. Tradicija poslovanja ECC-a veže se uz Diners Club, koji je u Hrvatskoj kao prvi kartični brand prisutan od 1969. godine, kad je potpisan franšizni ugovor s Diners Clubom International. Tijekom 40 godina razvijena je cijela paleta inovativnih kartičnih proizvoda i usluga, pa danas ECC u svojoj ponudi ima ukupno 22 vrste kreditnih kartica namijenjenih privatnim korisnicima te 15 vrsta namijenjenih poslovnim subjektima. Osim bogate ponude kartica, ističe se i inovativnim rješenjima poput plasmana prve kreditne kartice na svijetu s dva čipa, a koja podržava kontaktno i beskontaktno plaćanje - Diners D2C. Za sve upite i informacije slobodno se obratite djelatnicima u Vama najbližoj poslovnici Erste banke ili nas nazovite na 01 4929 555.
 

www.erstecardclub.hr

www.diners.com.hr

 

DC Travel putnička agencija d.o.o. u vlasništvu je Erste Card Cluba te je dio Erste grupacije. Kako bismo svojim klijentima pružili što obuhvatniju i raznolikiju ponudu kada je putovanje u pitanju, zadatak i misija DC Travela učiniti je organizaciju putovanja što jednostavnijom, uz sve što ona uključuje. Bez obzira putuju li naši klijenti privatno ili poslovno, mi se brinemo o njihovom zadovoljstvu. Prilikom razvoja proizvoda i usluga u segmentu turizma, vodimo računa o potrebama svojih klijenata i kvaliteti usluge općenito. Ujedno se trudimo ispuniti njihova očekivanja, kao i omogućiti im bezbrižnost za vrijeme odmora ili poslovnog puta. Za vas DC Travel pruža više!

www.dctravel.hr

 

Leasing je alternativni način financiranja određenih investicija, koji korisniku leasinga omogućuje da neku opremu ili nekretninu ne kupi, već da je uz mjesečnu naknadu dobije na korištenje, za vrijeme koliko mu je potrebna.
U sastavu naše bankarske grupe u Hrvatskoj posluju i dvije leasing kuće - Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o i S Immorent Leasing d.o.o.
S - Leasing nudi Vam mogućnost financiranja nabavke pokretnina (vozila, strojeva, brodova i sl.) putem financijskog ili operativnog leasinga, kako domaćeg tako i prekograničnog, tj. cross-border leasinga.
S Immorent Leasing nudi usluge dugoročnog financiranja nekretnina putem financijskog i operativnog leasinga te cijeli niz usluga vezanih uz izgradnju i razvoj projekata, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudi optimalno i kvalitetno rješenje za svaki Vaš projekt.
 

www.s-leasing.hr
www.erstegroupimmorent.hr

Factoring je alternativni oblik kratkoročnog financiranja na temelju prodaje kratkoročne, po pravilu, neosigurane aktive poduzeća (prvenstveno potraživanja od kupaca bez sredstava osiguranja plaćanja) specijaliziranoj financijskoj organizaciji koja se naziva Factor.
Factoring otvara dodatne mogućnosti za financiranje Vašeg poslovanja, jednostavniju administraciju, uštedu vremena i novca, konkurentnije uvjete prodaje, mogućnost dobivanja novčanih sredstava neovisno o kreditnoj sposobnosti, poboljšanje bilance Vašeg društva i sl.
Erste Factoring d.o.o., osim domaćeg i međunarodnog faktoringa, nudi i usluge upravljanja potraživanjima, e-factoring, consulting, jednokratan otkup potraživanja i eskont mjenica.
 

www.erste-factoring.hr

Erste nekretnine nude Vam cjelokupnu paletu usluga vezanu uz posredovanje na tržištu nekretnina, usluge procjene i nadzora gradnje te savjetodavne usluge vezane uz tržište nekretnina.
 

www.erstenekretnine.hr