George

Vaš suputnik u svijetu digitalnog bankarenja.

 

Preuzmite Georgea:

Prijavite se u Georgea

U sljedećih ćete se nekoliko koraka moći prijaviti u Georgea sa svojim mobilnim telefonom, a potom i ugovoriti neke od proizvoda Erste banke.

Pripremite svoju osobnu iskaznicu

Znamo da ste u žurbi i zato pripremite svoju osobnu iskaznicu kako bi George lakše mogao pročitati vaše podatke. Mnogo bolje nego da ih sami upisujete, zar ne? 

Stanite pred kameru

Kako bismo se što bolje upoznali, zamolit ćemo vas da stanete pred kameru svog mobilnog telefona. Onda će vas George usporediti sa slikom na osobnoj iskaznici i provjeriti da ste to doista vi.

Unesite osnovne informacije

Trebat će nam vaši osobni podaci: broj mobilnog telefona na koji vam možemo poslati kôd za potvrdu registracije i e-mail na koji ćemo vam poslati svu potrebnu dokumentaciju – i za Georgea, i za proizvode koje u njemu ugovorite.

Odaberite mPIN

Konačno, odabrat ćete svoj mPIN, jedinstveni 4-znamenkasti broj koji ćete potom koristiti za prijavu u Georgea.

Otvorite tekući račun

Tekući račun u kunama moći ćete zatražiti unutar Georgea. I to u svega nekoliko laganih koraka.

Pokrenite video-poziv

Nakon što unesete i potvrdite sve informacije potrebne da biste ugovorili proizvod koji želite, uspostavit će se kratak video-poziv s agentom s kojim ćete potvrditi svoj identitet.

Identifikaciju video-pozivom možete obaviti radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Potpišite dokumentaciju digitalno

Sada, nakon što ste potvrdili svoj identitet, možete nastaviti s ugovaranjem proizvoda i potpisivanjem ugovorne dokumentacije i to koristeći FINA digitalni certifikat. Ako ga već nemate, digitalni certifikat ćete moći zatražiti netom prije nego što ugovorite proizvod koji želite.

Zvuči jednostavno, zar ne? Želite probati? Krenimo!