Odnedavno se u Zagrebu, u Tkalčićevoj ulici otvorio restoran u kojem je zdrava prehrana glavni prioritet. Plod je to dugogodišnjeg rada poznatog chefa Marija Bobanovića, koji je ideju o pokretanju ovako specifičnog projekta dobio promišljajući o tome kako se hranimo, koje namirnice koristimo i kakve su nam prehrambene navike. Iz toga je rođen projekt Food For Life. “Svoju karijeru u ugostiteljstvu i prvenstveno kuhanju započeo sam u prvom redu zbog istinskog zadovoljstva i ljubavi koje mi je taj posao donosio, ali s godinama, riječ industrija je nekako iskakala u prvi plan i tu su ta promišljanja vrlo brzo krenula. Hrana je postala dostupna, relativno jeftina i u općem ludilu konzumerizma i generalnog pristupa da sve mora biti brže, jače, veće, obilnije, naše prehrambene navike su ozbiljno poremećene. O tom problemu valjda su dosad već svi upoznati, ali dostupnost gotove jeftine hrane pune prerađevina, šećera, masti još su uvijek uglavnom izvor naših svakodnevnih obroka.”