George. Najosobnija platforma za digitalno bankarstvo.


Skinite George App i otvorite račun 100% digitalno.  

Preuzmite aplikaciju:

 

Gotovinski kredit budućnosti

Od zahtjeva do realizacije - sve putem aplikacije.

Za iznos kredita 40.000 kuna, uz fiksnu kamatnu stopu 6,09% godišnje, rok otplate 60 mjeseci, izračunato na dan 1.6.2021., efektivna kamatna stopa iznosi 6,28%, mjesečni anuitet 774,99 kuna, a ukupan iznos koji klijent treba platiti je 46.499,42 kuna.

Ako nisi klijent Erste banke, svakako provjeri tehničke preduvjete za realizaciju kredita putem aplikacije.

George. Najosobnija platforma za digitalno bankarstvo


Skinite George App i otvorite račun 100% digitalno.  

Preuzmi aplikaciju:

Otvorite tekući račun u Georgeu

George je za sve. I za klijente Erste banke, i za sve one koji će to postati.

Upustite se u novu digitalnu avanturu, skinite najosobniju mobilnu aplikaciju za digitalno bankarstvo George, pripremite svoju osobnu iskaznicu, unesite svoje podatke i spremni ste za otvaranje svog novog tekućeg računa. Sve to, 100% digitalno. Bez da uopće morate dolaziti u poslovnicu. Samo recite - Svjetla! Kamera! George!

George

George. Dobro došli u budućnost bankarenja.

Postanite i vi dio inteligentne platforme za digitalno bankarstvo.

Prepustite se Georgeu

George je nova usluga on-line bankarstva koju mogu ugovoriti baš svi.
To znači da samo trebate skinuti George App i otvoriti tekući račun ili zatražiti gotovinski kredit - sve putem aplikacije.

Otvorite George tekući račun

George je za sve. I za klijente Erste banke, i za sve one koji će to postati.

Upustite se u novu digitalnu avanturu, skinite najosobniju mobilnu aplikaciju za digitalno bankarstvo George, pripremite svoju osobnu iskaznicu, unesite svoje podatke i spremni ste za otvaranje svog novog tekućeg računa. Sve to, 100% digitalno. Bez da uopće morate dolaziti u poslovnicu. Samo recite - Svjetla! Kamera! George!

George. Gotovinski kredit budućnosti.

Od trenutka kada vam padne na pamet do trenutka kad vidite novac na svom računu proći će tek trenutak - zato što gotovinski kredit sada po prvi put možete zatražiti u mobilnoj aplikaciji George - sve putem aplikacije.

Ako je vaša banka već razvila tu opciju, George će se jednostavno povezati s vašim internetskim bankarstvom, obaviti sve potrebne kalkulacije i - voilá - ponuditi vam kredit baš po vašoj mjeri.

Vaše transakcije su jednostavne

Možete plaćati praktičnom opcijom Slikaj i plati, koristiti praktične predloške ili odabrati slične transakcije.

Vaše pretrage su fokusirane

Dovoljno je da unesete ime primatelja, iznos ili samo jednu riječ iz opisa plaćanja i George će to pronaći za vas.

Vaše vrijeme je digitalizirano

U George Storeu možete, bez odlaska u poslovnicu, ugovoriti neki od proizvoda koji će vaš financijski život učiniti boljim.

George je osoban

Rijetko što je osobnije od novca. George čini upravljanje i raspolaganje financijama pristupačnima i prilagođava se vašim potrebama.

George je jednostavan

Bankarenje doista ne mora biti komplicirano. Upravo zato ga George prevodi jasnim i pouzdanim jezikom koji svatko može razumjeti.

George je inteligentan

Tehnologija svakim danom odmiče sve dalje i dalje. George koristi inovativna tehnološka rješenja kako bi vas osnažio u upravljanju svojim financijskim životom.

Osoban
Jednostavan
Inteligentan

Aktivirajte Georgea brzo i jednostavno

Ako tek planirate početi koristiti on-line bankarstvo Erste banke

Ako još niste klijent Erste banke, jednostavno skinite George App, unesite svoje podatke i ugovorite tekući račun ili George gotovinski kredit i spremni ste za budućnost bankarenja.

Klijenti Erste banke koji još uvijek nemaju ugovorenu uslugu digitalnog bankarstva mogu skinuti i instalirati George App te kroz George Store obaviti identifikaciju kratkim videopozivom i tako digitalizirati svoj financijski život.

George može biti svugdje

Inovativna digitalna platforma George funkcionira kao objedinjena usluga internetskog i mobilnog bankarstva.

George App

Mobilna aplikacija George predstavlja inovativni financijski svijet koji uvijek možete ponijeti sa sobom.

George Web

George vam nudi potpuno novo iskustvo bankarenja posebno osmišljeno i prilagođeno stolnom računalu ili tabletu.

Što sve George može

Jednostavna prijava

Prijavite se svojim mPIN-om, otiskom prsta ili skenom lica.

Slikaj i plati

Skenirajte IBAN, broj računa ili 2D kod i plaćajte svoje račune.

Apple Pay

Plaćajte bezbrižno, beskontaktno i besprijekorno svojim Apple uređajem.

George Store

Odaberite sve što vam treba za bolji financijski život bez odlaska u poslovnicu.

Kontakt centar

Javite se za pomoć i savjet. Uvijek su vam nadohvat ruke.

Preuzmite aplikaciju:

Često postavljena pitanja

George je digitalna platforma koja će na jednostavan, osoban i inteligentan način poboljšati vaš financijski život. George će zamijeniti mBanking i NetBanking, postojeće usluge online bankarstva Erste banke.

George objedinjuje mobilno i internetsko bankarstvo, tako da za vaše pametne telefone postoji George App, dok za vaša osobna računala i tablete George ima posebno prilagođenu inačicu.

Ako već koristite usluge digitalnog bankarstva Erste banke pratite upute na linku kako najjednostavnije možete preuzeti i prijaviti se u aplikaciju George.

A ako još uvijek nemate ugovorenu uslugu digitalnog bankarstva, trebali biste skinuti i instalirati mobilnu aplikaciju George te kroz George Store obaviti identifikaciju kratkim videopozivom i tako digitalizirati svoj financijski život. 

A ako želite postati korisnik Georgea, a niste klijent Erste banke, to možete učiniti i iz udobnosti vašeg doma. Jednostavno skinite George App, unesite svoje podatke, obavite identifikaciju video-pozivom radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati i spremni ste za budućnost bankarenja.

George je nadimak kojim su pioniri avijacije tepali svom autopilotu u avionu. Izum autopilota pokrenuo je pravu malu revoluciju u zrakoplovnoj industriji: piloti su napokon mogli odahnuti i uživati u letu, bili su u sigurnim rukama. Naš George ima iste ambicije – pomoći vam da svaki dan sve bolje razumijete, razvijate i upravljate svojim financijskim životom.

A ako nešto trebate – prepustite se, George će to obaviti za vas.

Privatni korisnici računa Erste banke za Georgea ne plaćaju nikakvu dodatnu naknadu.

George Store je virtualna trgovina u kojoj možete ugovoriti ili kupiti proizvode Erste banke. Za sada, u George Storeu možete ugovoriti štednju, kreditnu karticu, putno ili dopunsko zdravstveno osiguranje i kupiti GSM bonove, a uskoro ćete moći još mnogo toga. Sve to, naravno, bez odlaska u poslovnicu.

U mobilnoj aplikaciji George, Store se nalazi na alatnoj traci na dnu aplikacije, a na George Webu u izborniku pod „dodajte novi proizvod“.

U izborniku odaberite "Dodajte novi proizvod":