Tvoja želja, naš kredit
bez suvišne papirologije!

Uz Erste gotovinski kredit ispuni svoje želje i potrebe.

George vam predstavlja budućnost bankarenja uz George gotovinski kredit koji možete zatražiti u svega nekoliko lakih digitalnih koraka. Sve što vam treba su George App, osobna iskaznica i osmijeh, a možda nećete morati niti dolaziti u poslovnicu. Ali ako se ipak odlučite George gotovinski kredit zatražiti u poslovnici, naša vrata su vam otvorena.

Ključne informacije

George gotovinski kredit

George vam predstavlja budućnost bankarenja uz gotovinski kredit koji možete zatražiti u svega nekoliko lakih digitalnih koraka. Sve što vam treba su George App, osobna iskaznica i osmijeh, a možda nećete morati niti dolaziti u poslovnicu.

do
7.500 do 75.000 HRK*

rok povrata od 6 do 96, odnosno 120 mjeseci

fiksna kamatna stopa 6,09% do 6,59%

Mogućnost odobravanja George gotovinskog kredita, kao i maksimalni iznos, utvrđuje se u skladu s procjenom kreditnog rizika korisnika kredita za Erste banku te ovisi o kreditnoj sposobnosti i o ukupnim kreditima korisnika kredita ugovorenih sa i bez osnovnih instrumenata osiguranja.

Zahtjev za George gotovinski kredit u mobilnoj aplikaciji George može podnijeti klijent koji ostvaruje redovno primanje na kunski tekući račun u Erste banci, Zagrebačkoj banci, PBZ-u i Raiffeisen banci te ako ima ugovorene usluge on-line bankarstva u toj banci. Klijenti drugih banaka George gotovinski kredit trenutačno zbog tehničkih ograničenja mogu realizirati isključivo u poslovnicama Erste banke.

Dokumentaciju nije potrebno dostavljati u slučaju da je iznos primanja i poslodavca moguće utvrditi na temelju transakcija s kunskog tekućeg računa na kojem se ostvaruje redovno primanje. Korisnik kredita koji redovno primanje ne ostvaruje na kunski tekući račun u Erste banci, mora imati neku od usluga on-line bankarstva (internetsko ili mobilno bankarstvo), one banke u kojoj ostvaruje primanja kao i autentifikacijski uređaj za prijavu na usluge on-line bankarstva.

Ako iznos primanja i poslodavca nije moguće utvrditi na temelju transakcija s kunskog tekućeg računa, potrebno je dostaviti propisanu dokumentaciju kojom se dokazuje kreditna sposobnost, a koja ovisi o vrsti primanja.

Gotovinski krediti u kunama i eurima

Ako iz nekog razloga George gotovinski kredit ipak nije za vas, tu su i dalje gotovinski krediti u kunama i eurima koje možete ugovoriti u poslovnicama Erste banke kao i podnijeti on-line zahtjev.

Iznos*

7.500 do 300.000 HRK

ili

1.000 do 40.000 €**

Rok povrata*

od 13 do 96,

odnosno

120 mjeseci
 

Kamatna stopa*


od 6,09% do 6,59%
fiksna

Gotovinski krediti uz osiguranje otplate u kunama i eurima

U nepredvidivim situacijama poput nesretnog slučaja, bolesti ili nezaposlenosti mogućnosti otplate kredita postaju prioritet.  Erste Banka u suradnji s Wiener osiguranjem Vienna Insurance Group pruža vam financijsku zaštitu uz osiguranje gotovinskih kredita.

Iznos*
 

7.500 do 300.000 HRK

ili

1.000 do 40.000€**

Rok povrata*
 

od 36 do 96,

odnosno

120 mjeseci
 

Kamatna stopa*

od 5,19% do 5,69%
fiksna

Polica osiguranja otplate gotovinskog kredita ugovora se između korisnika kredita i Wiener osiguranja Vienna Insurance Group d.d. Plaća se jednokratno prije isplate kredita.

Osigurani rizici su:

  • Smrt uslijed nezgode ili bolesti
  • Bolovanje dulje od 45 dana
  • Poslovno uvjetovani otkaz uz razdoblje čekanja 60 dana

 

Osiguranje može ugovoriti osoba starosti od 18 do 64 godine. Maksimalna dob kod isteka osiguranja je 70 godina za pokriće osiguranja smrti, a 65 godina za slučajeve bolovanja ili otkaza.

Osigurane svote i limiti:

Za slučaj smrti: 100% nedospjele glavnice kredita (max 300.000 HRK)

Za slučaj bolovanja: maksimalno 8 anuiteta po jednom štetnom događaju (maksimalni mjesečni limit 5.000 HRK), maksimalno 16 anuiteta tijekom trajanja osiguranja

Otkaz (poslovno uvjetovani): maksimalno 6 anuiteta po jednom štetnom događaju, koji je ujedno i maksimalni broj anuiteta tijekom trajanja osiguranja (maksimalni mjesečni limit 5.000 HRK),

 

Za dodatne informacije o uvjetima, isključenjima potražite u dokumentima.

* Maksimalni iznos kredita, maksimalni rok otplate kao i visina kamatne stope utvrđuju se u skladu s procjenom kreditnog rizika Korisnika kredita za Banku te ovisi o poslovnom odnosu Korisnika kredita s Bankom. U slučaju potrebe za većim iznosima kredita, slobodno nam se obratite u najbližoj poslovnici. Minimalni i maksimalni iznos kredita u kunama (od 1.000 do 10.000/40.000 eura) izračunati su po tečaju 7,5 kuna za euro. U slučaju promjene tečaja eura, mogući su drugačiji iznosi minimalnih i maksimalnih iznosa kredita.

**Krediti se odobravaju uz valutnu klauzulu u eurima te se isplaćuju u kunama po srednjem tečaju HNB-a na dan isplate kredita.

Dodatne informacije

Zatražite gotovinski kredit online

Jednostavnije i brže.

Naša vrata su vam uvijek otvorena

Samo obavezno dogovorite sastanak u poslovnici ili naručite poziv jer želimo da vas dočekaju odgovori na sva vaša pitanja.

Online podrška 6 - 22

Odaberite način komunikacije koji vam najviše odgovara.

Pogledajte i: