• Budi kod sebe doma

    Erste stambeni kredit.
    Kredit s kojim se da živjeti.

Želja vam je useliti u svoj novi dom u kojem ćete, poput našeg Andrije, živjeti upravo po svom. Mi smo ovdje kako bismo vas savjetovali o uvjetima kredita koji najbolje odgovaraju vašim mogućnostima i potrebama te kako bismo vas vodili tijekom cijelog procesa odobrenja kredita. A sve to:

  • bez naknade za obradu uz online zahtjev
  • bez depozita do 220.000 kuna
  • uz mogućnost prijevremene otplate bez dodatnih troškova
  • uz popuste od 10% u Lesnini i do 15% u Iverpanu

Vodimo vas do useljenja u novi dom

Na jednom mjestu saznajte za koje se sve namjene odobrava stambeni kredit, kako podnijeti kreditni zahtjev te što je sve potrebno učiniti prije i nakon odobrenja kredita. 

Pronađite se kod nas

Stambeni kredit ulog je u vašu budućnost, a s nama ga ugovarate na najdulji rok. Prije nego što se odlučite na ovaj korak, dogovorite sastanak online i navratite u našu poslovnicu. Zato smo ovdje, da zajednički prođemo sve dostupne vam financijske opcije, damo vam savjet i odgovorimo na sva vaša pitanja. 

Wiener kućna asistencija i osiguranje imovine

Za sve male nezgode koje mogu zadesiti vaš dom i oduzeti vam dragocjeno vrijeme i novac, ugovorite Wiener kućnu asistenciju i sanirajte ih brzo, efikasno i bez muke. Uz to, ostvarite i dodatnih 10% popusta na premiju osiguranja imovine (vrijedi za cijeli rok na koji je osiguranje ugovoreno). Usluga se odnosi na ugovorene nove Wiener police paketa osiguranja imovine (Basic, Medium, Optimum).

Usluga prebacivanja računa u Erste banku

Želite svoj tekući, žiro ili devizni račun prebaciti u Erste banku? Bez obzira na je li razlog za prebacivanje ugovaranje kredita u Erste banci ili smatrate da ponuda naših računa više odgovara vašim potrebama - to možete učini jednostavno u svim poslovnicama Erste banke.

Odaberite stambeni kredit uz koji se da živjeti

Energetski certifikat nekretnine
Valuta
Pronađeno

Nema kredita prema zadanim uvjetima.

Pogledajte i: