Erste stambeni krediti

  • Fiksna kamatna stopa već od 2,86% (EKS 3,91%) kod kredita uz osiguranje otplate
  • Uz valutnu klauzulu u eurima ili kunama
  • Ispunite online zahtjev u par lakih koraka

*Za iznos stambenog kredita od 30.000 EUR (u kunskoj protuvrijednosti po srednjem tečaju EUR na dan isplate) na rok otplate od 10 godina, uz fiksnu kamatnu stopu od 2,86%, mjesečni anuitet iznosi 287,75 EUR. Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na dan 1.2.2021. i iznosi 3,91%. U EKS su uključeni troškovi naknade za vođenje tekućeg računa u iznosu od 12 kuna mjesečno, jednokratni trošak procjene nekretnine u iznosu od 1.250 kuna, trošak premije police osiguranja imovine u iznosu od 225 kuna godišnje te trošak premije police osiguranja otplate od 700 kuna godišnje.

Izračunajte svoj anuitet ili ratu

Naš kreditni kalkulator stambenu matematiku prevodi na praktičan univerzalni jezik razumljiv svima.

Stambeni krediti uz osiguranje otplate osigurani hipotekom u kunama i eurima

U nepredvidivim situacijama poput nesretnog slučaja, bolesti ili nezaposlenosti mogućnosti otplate kredita postaju prioritet.  Erste Banka u suradnji s Wiener osiguranjem Vienna Insurance Group pruža vam financijsku zaštitu uz osiguranje stambenih kredita.

*Maksimalni iznos utvrđuje se sukladno procjeni kreditnog rizika Korisnika kredita za Erste banku. U slučaju potrebe za većim iznosima kredita, slobodno nam se obratite u najbližoj poslovnici.

**Krediti se odobravaju uz valutnu klauzulu u eurima te se isplaćuju u kunama po srednjem tečaju HNB-a na dan isplate kredita.

Stambeni EKO krediti uz osiguranje otplate osigurani hipotekom u kunama i eurima

Financijsku zaštitu uz osiguranje stambenih kredita koju vam Erste Banka pruža u suradnji s Wiener osiguranjem Vienna Insurance Group iskoristite i za EKO modele kredita (energetski razred A i više). 

*Maksimalni iznos utvrđuje se sukladno procjeni kreditnog rizika Korisnika kredita za Erste banku. U slučaju potrebe za većim iznosima kredita, slobodno nam se obratite u najbližoj poslovnici.

**Krediti se odobravaju uz valutnu klauzulu u eurima te se isplaćuju u kunama po srednjem tečaju HNB-a na dan isplate kredita.

Za koje se namjene odobrava stambeni kredit?

Osim za kupnju stana, kuće ili apartmana, stambeni kredit možete zatražiti i ako želite:

izgraditi ili dograditi svoj stambeni prostor

kupiti građevinsko zemljište

srediti komunalne priključke

kupiti garažno ili parkirno mjesto

refinancirati stambeni kredit u drugoj banci

Stambeni kredit uz državnu subvenciju

Vaš prvi pravi dom vas čeka.

Kako realizirati kredit?

Bez obzira na to jeste li kredit odlučili zatražiti online ili u poslovnici, naša su vam vrata uvijek otvorena. Možda vam treba samo savjet o tome što je najbolje za vas ili jednostavno na licu mjesta želite saznati koje su vam sve opcije dostupne.

U tom slučaju obavezno dogovorite sastanak u poslovnici u vrijeme koje vam odgovara jer vas želimo dočekati spremni na sve vaše želje i imati odgovore na sva vaša pitanja.

Zatražite stambeni kredit online

Jednostavnije i brže.

Naša vrata su vam uvijek otvorena

Samo obavezno dogovorite sastanak u poslovnici ili naručite poziv jer želimo da vas dočekaju odgovori na sva vaša pitanja.

Online podrška 6 - 22

Odaberite način komunikacije koji vam najviše odgovara.

Pogledajte i:

Pobjeda je biti kod sebe doma. Erste stambeni kredit.

  • Uz kamatnu stopu od 3%
  • Bez troška procjene vrijednosti nekretnine
  • Za izgradnju, dogradnju, kupnju i refinanciranje
Zatražite online Zatražite online