Bolje Apple u ruci,
nego jabuka na grani.

Provjerite tko je osvojio nagradu!

Otvori Erste tekući račun digitalno ili u poslovnici, plaćaj Visa debitnom karticom, prijavi se za sudjelovanje u nagradnoj igri i osvoji:

  • Apple paket (Apple iPhone 12 Pro 256 GB i Apple Watch) ili
  • darovnu karticu u vrijednosti 500 kuna u Sancta Domenici

Kod nas je super jednostavno otvoriti kunski tekući račun, a sam biraš koji ti je način najbolji.

Ako želiš digitalno do svog tekućeg računa, skini George App i otvori tekući račun bez dolaska u poslovnicu. Uz Georgea samo trebaš pripremi svoju osobnu iskaznicu, unijeti svoje podatke i tvoj je Erste tekući račun otvoren

Tekući račun možeš otvoriti i online – sve što trebate su osobna iskaznica i OIB. A da bude još brže, unaprijed pripremi fotografiju ili sken prednje i stražnje strane osobne iskaznice jer ćeš tako skratiti proces unosa podataka. U poslovnicu ćeš morati samo radi potvrde svoj identitet i potpisivanja ugovora.

Tekući račun možeš otvoriti i u poslovnici, naravno. Rado ćemo sve odraditi za tebe. Samo provjeri naša radna vremena i ponesi osobnu iskaznicu i svoj OIB.

Ugovori tekući račun kroz Georgea

Da, tako je jednostavno. Skini mobilnu aplikaciju George i ugovori tekući račun 100% digitalno, bez odlaska u poslovnicu.

Plaćaj Visa debitnom karticom na svakom koraku

Uz tvoj novi kunski tekući račun dolazi i Visa debitna kartica – plaćaj novom karticom na prodajnim mjestima i tako sudjeluj u nagradnoj igri. A ako već imaš tekući račun, ali ne i karticu, požuri do najbliže poslovnice i zatraži je. Ne zaboravi, samo te plaćanje karticom vodi do vrijednih nagrada.

Otvori kunski tekući račun i plaćaj Visa debitnom karticom

Unesi svoje podatke i prijavi se za sudjelovanje u nagradnoj igri

Nagradna igra traje od 26.4.2021. do 26.6.2021. godine, a izvlačenje će biti 15.7.2021. Dobitnike nagrada objavit ćemo na www.erstebank.hr.

Pogledajte ovdje

Prijava na nagradnu igru

Ovime se prijavljujem za sudjelovanje u nagradnoj igri „Visa debitna kartica tekućeg kunskog računa donosi nagrade“, čime prihvaćam sve uvjete iz Pravila Nagradne igre te dostavljam svoje podatke za potrebe sudjelovanja u Nagradnoj igri (što uključuje i javnu objavu predmetnih podataka) i pristajem da se podaci obrađuju i javno objave u skladu s Pravilima Nagradne igre.

 

Obvezni podaci za sudjelovanje u Nagradnoj igri: