Apple Pay

Bezbrižno, beskontaktno, besprijekorno.

Povežite svoju karticu s uslugom Apple Pay. Kupujte bezbrižno, plaćajte beskontaktno, živite besprijekorno.

Apple Pay možete koristiti na beskontaktnim bankomatima te plaćati u trgovinama i online. Novčanik možete slobodno ostaviti kod kuće.

Kako povezati karticu s uslugom Apple Pay?

Dodajte svoju Visa karticu u Apple pay. Lako je. 

iPhone

Dodirnite ikonu aplikacije Wallet da biste je otvorili. Unutar apliakcije dodirnite plus ikonu te pratite korake za dodavanje kartice.

Apple Watch

Otvorite aplikaciju Apple Watch na svom iPhone uređaju i odaberite "Wallet & Apple Pay" te zatim dodirnite "Add Credit or Debit Card" i pratite korake za dodavanje kartice.

Kako plaćati uslugom Apple Pay?

  1. Dvaput kliknite Home ili Power Button na svom uređaju da biste otvorili aplikaciju Wallet.
  2. Prislonite uređaj uz beskontaktni terminal za plaćanje.

Koristite Apple Pay na prodajnim mjestima gdje vidite ove simbole

Često postavljana pitanja

Sva plaćanja izvršena uslugom Apple Pay uvijek su autorizirana na uređaju pomoću lozinke, uzorka, otiska prsta ili skeniranjem lica. Osim toga, podatke digitalne kartice kreirane u Walletu nije moguće povezati sa stvarnim podacima fizičke debitne kartice. Stvarni podaci debitne kartice nikada se ne prenose u transakciji, čime su onemogućene prijevare ili zloupotrebe.

U Apple Pay možete uključiti sve Visa debitne kartice Erste banke izdane fizičkim osobama.

Ne, ne morate biti povezani na internet da biste koristili Apple Pay.

Možete plaćati na svim beskontaktnim terminalima u zemlji i inozemstvu bez potrebe aktivacije roaminga, kao i podizati gotov novac na svim beskontaktnim bankomatima.

Svoju Visa debitnu karticu Erste banke možete unijeti u Apple Wallet na više mobilnih uređaja, kao i drugih Apple uređaja.

Ovisno o uređaju, u Apple Wallet na jednom uređaju možete unijeti do 8 ili do 12 kartica. Ako unosite više kartica, u postavkama svog mobilnog uređaja morat ćete odabrati koja će kartica biti primarna za terećenje.

Prilikom plaćanja uslugom Apple Pay autentifikacija se obavlja jednim od postavljenih načina otključavanja zaslona mobilnog uređaja (lozinka, uzorak, otisak prsta ili skeniranje lica), a PIN vezan uz fizičku karticu se ne koristi.

Apple Pay možete koristiti za podizanje gotovog novca s beskontaktnog bankomata uz unos PIN-a debitne kartice.

Za korištenje usluge Apple Pay ne naplaćuje se naknada.

Apple Pay ima jednake limite kao i fizička debitna kartica.

Karticu možete ukloniti izravno u aplikaciji Wallet na uređaju. Jednostavno odaberite karticu i kliknite na tri točkice u desnom kutu te pri dnu stranice izaberite brisanje/uklanjanje kartice.

Potrebno je slijediti Appleove upute ili nazvati broj 072 37 6563 te zatražiti blokadu digitalnih kartica na vašem uređaju.

Cijena poziva obračunava se kao cijena poziva prema fiksnoj mreži, a u skladu s tarifom Vašeg pružatelja telekomunikacijskih usluga.