Erste Gold paketi

Osigurajte vrhunsku uslugu vođenja financija i niz dodatnih pogodnosti.

  • otvaranje i vođenje tekućeg i deviznog računa uz izdavanje Visa Gold Debit kartice
  • brojne pogodnosti uz ORYX Asistenciju

Erste Gold i Erste Gold Plus su paketi tekućeg računa koji sadrže proizvode i usluge prilagođene onima čije financijske potrebe iziskuju nešto više od onoga što nudi Erste tekući račun. Osim toga, omogućavaju i niz drugih pogodnosti.

*na pojedinim bankomatima u inozemstvu moguća je naplata dodatne (surcharge) naknade koju definira vlasnik terminala (bankomata). Ona se naplaćuje prilikom iniciranja transakcije podizanja gotovog novca i Erste banka na nju nema utjecaja. Korisnik kartice može prihvatiti ili odbiti nastavak transakcije.

ORYX Asistencija

ORYX Asistencija pruža usluge pomoći na cesti i u kući. Osjećajte se sigurno jer u slučaju nezgode ili problema bit će vam pružena stručna pomoć na cesti ili u kući od 0 do 24 sata, 365 dana u godini. Navedene usluge možete koristiti višekratno tijekom godine.

Visa Gold Debit 

Uz pakete Erste Gold i Erste Gold Plus dolazi i Visa Gold Debit kartica koja vam, uz standardne pogodnosti poput beskontaktnog plaćanja jednokratno i na rate, omogućuje i podizanje gotovog novca na bankomatima svih banaka u inozemstvu bez naknade.

Saznajte više o povezanim uslugama i proizvodima:

Naša vrata su vam uvijek otvorena

Samo obavezno dogovorite sastanak u poslovnici ili naručite poziv jer želimo da vas dočekaju odgovori na sva vaša pitanja.

Online podrška 6 - 22

Odaberite način komunikacije koji vam najviše odgovara.

Saznajte više i o ostalim vrstama računa:

Usluga prebacivanja računa u Erste banku

Želite svoj tekući, žiro ili devizni račun prebaciti u Erste banku? Bez obzira je li razlog za prebacivanje ugovaranje kredita u Erste banci ili smatrate da ponuda naših računa više odgovara vašim potrebama - to možete učini jednostavno u svim poslovnicama Erste banke.