Kartica Erste Club Maestro®

Kartica uz paket za mlade - tvoj prvi korak u bankarenje.

Uz Erste Club Maestro karticu osjećat ćeš se sigurnije jer više nećeš morati sa sobom nositi veće iznose gotovine što smanjuje rizik gubitka novca. Plaćanje u valutama različitih zemalja je jednostavno jer nema potrebe za gotovinom u valuti određene zemlje. 

  • kartica je vezana uz Erste Club paket za mlade
  • omogućuje plaćanje na prodajnim mjestima te prilikom online kupnje
  • uz karticu možeš podizati i uplaćivati gotovinu na bankomatima

Beskontaktno plaćanje

Erste Maestro beskontaktna kartica koristi najnoviju tehnologiju za plaćanje te vam omogućava beskontaktno plaćanje na prodajnim mjestima koja imaju oznaku za beskontaktno plaćanje.

Podizanje gotovine u Hrvatskoj i diljem svijeta

  • podizanje gotovine bez plaćanja naknade na bankomatima Erste banke
  • podizanje gotovine bez plaćanja naknade na bankomatima Erste grupe u Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Srbiji, Rumunjskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji ili Moldaviji
  • podizanje gotovine uz naknadu na bankomatima i isplatnim mjestima drugih banaka u zemlji i inozemstvu s oznakom Maestro

 

Kako postati korisnik?

Erste Club Maestro kartica debitna je kartica vezana uz Erste žiro račun za mlade, pa je za njeno stjecanje prethodno potrebno postati klijent, odnosno otvoriti Erste žiro račun za mlade ili Erste Club paket.

Nakon otvaranja računa, PIN će stići na tvoju kućnu adresu zajedno s obavijestima o preuzimanju Erste Club Maestro kartice u poslovnici. Također, možeš odabrati i opciju slanja kartice na kućnu adresu, a u tom će ti slučaju PIN stići SMS porukom.

Saznajte više o uslugama i pogodnostima:

Saznaj više o Erste Clubu: