Pogodnosti za korisnike
Mastercard® i Maestro® kartica

Mastercard i Maestro kartice sinonimi su za neprocjenjiva iskustva kojima ostvarujete čitav niz pogodnosti na brojnim prodajnim mjestima.

CineStar: ponedjeljak je dan za kino

Svakog ponedjeljka za jednu ulaznicu plaćenu beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom u kinima CineStar dobivate još jednu ulaznicu na dar.

Rougemarin: nove gastronomske avanture

Svojom Mastercard i Maestro karticom svakog četvrtka možete ostvariti 10% popusta u Bistroima Rougemarin i Rougemarin City, Bagel & Lobster Barru te mesnicama Santoku Butchery u Folnegovićevoj ulici i na Dolcu.

Eko Taxi: više od običnog prijevoza

Plaćate li svojom Mastercard karticom kroz aplikaciju Eko Taxija svakog ponedjeljka i utorka imate 50% popusta na vožnju. Ostale dane u tjednu beskontaktnim Mastercard i Maestro karticama - i u vozilu, i u aplikaciji - imate popust od 10%

A1 i Tomato: bolja povezanost

Korisnici mobilnih usluga A1 i Tomato za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% više kuna na iznos bona

Više o neprocjenjivim iskustvima i pogodnostima koje možete ostvariti svojim Mastercard i Maestro karticama – od pivske kupke u hotelu San Servolo, preko kulisa Zoološkog vrta grada Zagreba, do vođene ture u Muzeju prekinutih veza – potražite u nastavku.

Saznajte više o uslugama i pogodnostima:

Povezani proizvod: