Obavijest: Nedostupnost usluga zbog radova Saznajte više

Pogodnosti za korisnike
Mastercard® i Maestro® kartica

Mastercard i Maestro kartice sinonimi su za neprocjenjiva iskustva kojima ostvarujete čitav niz pogodnosti na brojnim prodajnim mjestima.

CineStar: ponedjeljak je dan za kino

Svakog ponedjeljka za jednu ulaznicu plaćenu beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom u kinima CineStar dobivate još jednu ulaznicu na dar.

Rougemarin: nove gastronomske avanture

Svojom Mastercard i Maestro karticom svakog četvrtka možete ostvariti 10% popusta u Bistroima Rougemarin i Rougemarin City, Bagel & Lobster Barru te mesnicama Santoku Butchery u Folnegovićevoj ulici i na Dolcu.

Eko Taxi: više od običnog prijevoza

Plaćate li svojom Mastercard karticom kroz aplikaciju Eko Taxija svakog ponedjeljka i utorka imate 50% popusta na vožnju. Ostale dane u tjednu beskontaktnim Mastercard i Maestro karticama - i u vozilu, i u aplikaciji - imate popust od 10%

A1 i Tomato: bolja povezanost

Korisnici mobilnih usluga A1 i Tomato za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% više kuna na iznos bona

iStyle: zamjena starog uređaja za nove Appleove proizvode uz dodatan popust

Svaki četvrtak korisnici Mastercard® i Maestro® kartica mogu u sve iSTYLE poslovnice donijeti svoj stari pametni telefon, tablet, računalo ili sat te ga na temelju njegove procijenjene vrijednosti zamijeniti za novi Mac, iPad ili iPhone uz određenu nadoplatu. Uz sve to, za plaćanje svojim karticama dobivaju dodatan popust od 1.000 kuna. Stari uređaj koji se donosi na procjenu ne mora biti Appleov, ali njegova vrijednost mora biti procijenjena na najmanje 250 kuna. Osim toga, može ga zamijeniti i za veći broj novih Appleovih proizvoda. Akcija traje do 1. kolovoza 2019., a prvi četvrtak za korištenje ove pogodnosti je 25. travnja 2019.

Santa Domenica: pogodnosti za korisnike Mastercard i Maestro kartica

Uz tjedne i mjesečne promocije u Santa Domenici tijekom kojih će korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvarivati popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu tijekom cijele godine, do 12. svibnja 2019. će moći iskoristiti 10, 15 i 20% popusta na različite varijante konzole PlayStation. Uz to, od 15. do 31. svibnja 2019. korisnici Mastercard i Maestro kartica moći će ostvariti 20% popusta na sve kućanske uređaje u Santa Domenici.

Arena Centar: pokloni i popusti za korisnike Mastercard i Maestro kartica

Korisnici Mastercard i Maestro kartica svake treće nedjelje i ponedjeljka u mjesecu u sklopu projekta VIKEND+ ostvaruju do 20% popusta u odabranim trgovinama Arena Centra. Korisnike navedenih kartica očekuju i razni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnim natječajima.

Više o neprocjenjivim iskustvima i pogodnostima koje možete ostvariti svojim Mastercard i Maestro karticama – od pivske kupke u hotelu San Servolo, preko kulisa Zoološkog vrta grada Zagreba, do vođene ture u Muzeju prekinutih veza – potražite u nastavku.

Saznajte više o uslugama i pogodnostima:

Povezani proizvod: