Pogodnosti za korisnike
Mastercard® i Maestro® kartica

Mastercard i Maestro kartice sinonimi su za neprocjenjiva iskustva kojima ostvarujete čitav niz pogodnosti na brojnim prodajnim mjestima.

CineStar: ponedjeljak je dan za kino

Mastercard beskontaktni happy hour ponedjeljak donosi vam pogodnost u kinima CineStar, gdje tijekom happy houra 19 - 20 sati uz kupljenu ulaznicu za projekcije ponedjeljkom dobivate još jednu ulaznicu na dar. Ulaznicu je važno platiti beskontaktno Mastercard ili Maestro karticom.

Rougemarin: nove gastronomske avanture

Svojom Mastercard i Maestro karticom svakog četvrtka možete ostvariti 10% popusta u Bistroima Rougemarin i Rougemarin City, Bagel & Lobster Barru te mesnicama Santoku Butchery u Folnegovićevoj ulici i na Dolcu.

Eko Taxi: više od običnog prijevoza

Plaćate li svojom Mastercard karticom kroz aplikaciju Eko Taxija svakog ponedjeljka i utorka imate 50% popusta na vožnju. Ostale dane u tjednu beskontaktnim Mastercard i Maestro karticama - i u vozilu, i u aplikaciji - imate popust od 10%

A1 i Tomato: bolja povezanost

Korisnici mobilnih usluga A1 i Tomato za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% više kuna na iznos bona

iStyle: zamjena starog uređaja za nove Appleove proizvode uz dodatan popust

Početak akademske godine donosi izvrsnu vijest za studente i profesore – novi MacBook Air može se nabaviti po povoljnijoj cijeni uz Mastercard ili Maestro karticu i potvrdu o studiranju ili zaposlenju. Akcija traje do 31. listopada 2019. u odabranim Apple Premium trgovinama.

Santa Domenica: pogodnosti za korisnike Mastercard i Maestro kartica

Do kraja godine Sancta Domenica će održavati tjedne ili mjesečne promocije u kojima korisnici Mastercard ili Maestro kartica mogu ostvariti popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu.

Arena Centar: pokloni i popusti za korisnike Mastercard i Maestro kartica

Korisnici Mastercard i Maestro kartica svake treće nedjelje i ponedjeljka u mjesecu u sklopu projekta VIKEND+ ostvaruju do 20% popusta u odabranim trgovinama Arena Centra. Korisnike navedenih kartica očekuju i razni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnim natječajima.

Polleo Sport: Sportski početak tjedna u Polleo Sportu

Ponedjeljkom plaćajte svojim Mastercard ili Maestro karticama u trgovinama ili na webshopu Polleo sporta i ostvarite 15% popusta na cjelokupnu ponudu Zoe i Reebok brandova!

Više o neprocjenjivim iskustvima i pogodnostima koje možete ostvariti svojim Mastercard i Maestro karticama – od pivske kupke u hotelu San Servolo, preko kulisa Zoološkog vrta grada Zagreba, do vođene ture u Muzeju prekinutih veza – potražite u nastavku.

Saznajte više o uslugama i pogodnostima:

Povezani proizvod: