Investicijsko savjetovanje

Pametno ulaganje uz pouzdanu i stručnu podršku

Neovisno o iznosu kojim raspolažete – imate li već ušteđevinu ili je tek prikupljate – važno je imati partnera koji vam može pomoći upravljati eventualnim viškom novca. Iako investicijsku odluku ne možemo donijeti u vaše ime, svojim sveobuhvatnim pristupom, ekspertnim znanjem i širokom paletom proizvoda možemo vam dati savjet ili ponudu, ovisno o vašim potrebama. 

Kako izgleda investicijsko savjetovanje?

Investicijska preporuka sadrži individualni popis primjerenih investicijskih proizvoda, a kroz koje ćemo vas provesti te vam objasniti njihove karakteristike i rizike. Cilj investicijskog savjetovanja nije samo ponuda investicijskih proizvoda već i edukacija o upravljanju osobnim financijama, a usluga je namijenjena svim punoljetnim građanima.

Da bi investicijski savjet bio što kvalitetniji i osobniji, postavit ćemo vam nekoliko standardiziranih pitanja koja uključuju:

Vaše znanje i dosadašnje iskustvo s ulaganjem u investicijske proizvode (ne morate se brinuti, pitanja nisu postavljena kao provjera znanja već želimo bolje upoznati vaše financijske navike i eventualno vas dodatno educirati)

Vaše investicijske ciljeve (svrha ulaganja – za obitelj, nekretninu, mirovinu i sl., na koji rok i na koji način možete ulagati – jednokratno ili kroz više periodičkih uplata)

Vašu sklonost preuzimanju rizika

Investicijska preporuka nije obvezujuća. Imat ćete dovoljno vremena za razmišljanje i donošenje bilo kakve odluke. Naravno, uvijek možete donijeti odluku drugačiju od naše preporuke.

Naši savjetnici će vam pomoći pronaći najbolje rješenje i to bez naknade.

Više informacija o usluzi investicijskog savjetovanja možete potražiti u letku.

Kako zatražiti uslugu investicijskog savjetovanja?

Usluga investicijskog savjetovanja dostupna je u svim poslovnicama Erste banke te je potrebno dogovoriti sastanak sa svojim bankarom ili zaposlenikom u poslovnici po vašem izboru.

Naša vrata su vam uvijek otvorena

Samo obavezno dogovorite sastanak u poslovnici ili naručite poziv jer želimo da vas dočekaju odgovori na sva vaša pitanja.

Online podrška 6 - 22

Odaberite način komunikacije koji vam najviše odgovara.

Povezani sadržaj