Objavljene mjere za odgodu kreditnih obaveza građana. Saznajte više

Wiener obvezno osiguranje od
automobilske odgovornosti

Ugovorite uz 15% popusta za klijente Erste banke

Fizičke osobe koje do 31.12.2019. obvezno osiguranje osobnih vozila ugovore u poslovnicama Erste banke ostvaruju 15% popusta na godišnju premiju obveznog auto osiguranja.

Automobil je rijetko kada samo prijevozno sredstvo. Koliko poslova ne bismo obavili, na koliko putovanja i odmora ne bismo otišli da nema automobila? Zbog toga je važno da se možemo pouzdati u kvalitetu kuće u kojoj smo osigurali vozilo. Wiener osiguranje VIG nudi vam proizvod osiguranja od automobilske odgovornosti za osobna vozila Moj (o)siguran auto za cijenu po mojoj mjeri, koji uključuje ove pogodnosti:

  • zaštita budžeta od troškova nastalih uslijed prometne nezgode
  • osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja
  • pravna zaštita
  • zaštita stečenog bonusa

Dodatna pokrića

Kako biste dodatno zaštitili sebe i suputnike u vozilu, uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti možete ugovoriti i dodatna pokrića.

Osigurajte sebe kao vozača i svoje suputnike od posljedica nesretnog slučaja: trajnog invaliditeta i smrti uslijed nesreće.

U slučaju izazivanja prometne nezgode nemate pravo na naknadu štete za tjelesnu ozljedu. Ugovaranjem Wienerove police AO Plus štitite sebe i svoju obitelj u slučaju pretrpljene štete zbog tjelesnih ozljeda ili smrti kako slijedi:

  • naknada s iznosom osiguranja za pretpljene duševne boli uslijed smanjenja životne aktivnosti do iznosa od 150.000 kuna
  • naknada s iznosom osiguranja za duševne boli zbog smrti osiguranika u visini od 35.000 kuna s obvezom isplate prema srodniku osiguranika

Ugovorom o osiguranju troškova pravne zaštite uslijed uporabe vozila osigurani su troškovi odvjetničkog zastupanja, utvrđeni temeljem Tarife o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika koja je vrijedila u vrijeme poduzimanja radnje. Osiguranik je samostalan u odabiru odvjetnika, pri čemu odabrani odvjetnik mora imati sjedište u mjestu nadležnog tijela koje vodi postupak, a ako u tom mjestu nema više od jednog odvjetnika, tad može odabrati odvjetnika u krugu od 100 km od sjedišta nadležnog tijela. Maksimalni iznos osigurateljne obveze iznosi 35.000 kuna za osobne automobile.

Skrivili ste prometnu nezgodu i šteta nije velika, a vi ne želite izgubiti stečeni bonus? Ugovorite Wienerovu policu Moj o(siguran) bonus, dragovoljno osiguranje od automobilske odgovornosti za slučaj štete nastale uporabom motornog vozila, i osigurajte stečeni bonus. Po polici osiguranja možete ugovoriti osigurane svote u iznosu od 5000 ili 15.000 kuna za osobna vozila. 

Više informacija o obveznom osiguranju od automobilske odgovornosti, dopunskim pokrićima i uvjetima i načinima plaćanja potražite u svim poslovnicama Erste banke.

Online podrška 0 - 24

Javite nam se na chat ili video pozivom.

U vrijeme kad vama odgovara

U par klikova dogovorite sastanak ili naručite poziv.

Wiener osiguranja ugovorite u najbližoj poslovnici Erste banke

Provjerite popis poslovnica u kojima je moguće plaćanje police na rate Popis poslovnica