Wiener obvezno osiguranje od
automobilske odgovornosti

Zaštita budžeta od troškova nastalih uslijed prometne nezgode

Osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja

Pravna zaštita

Zaštita stečenog bonusa

Dodatna pokrića

Kako biste dodatno zaštitili sebe i suputnike u vozilu, uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti možete ugovoriti i dodatna pokrića.

Osigurajte sebe kao vozača i svoje suputnike od posljedica nesretnog slučaja: trajnog invaliditeta i smrti uslijed nesreće.

U slučaju izazivanja prometne nezgode nemate pravo na naknadu štete za tjelesnu ozljedu. Ugovaranjem Wienerove police AO Plus štitite sebe i svoju obitelj u slučaju pretrpljene štete zbog tjelesnih ozljeda ili smrti kako slijedi:

  • naknada s iznosom osiguranja za pretpljene duševne boli uslijed smanjenja životne aktivnosti do iznosa od 150.000 kuna
  • naknada s iznosom osiguranja za duševne boli zbog smrti osiguranika u visini od 35.000 kuna s obvezom isplate prema srodniku osiguranika

Ugovorom o osiguranju troškova pravne zaštite uslijed uporabe vozila osigurani su troškovi odvjetničkog zastupanja, utvrđeni temeljem Tarife o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika koja je vrijedila u vrijeme poduzimanja radnje. Osiguranik je samostalan u odabiru odvjetnika, pri čemu odabrani odvjetnik mora imati sjedište u mjestu nadležnog tijela koje vodi postupak, a ako u tom mjestu nema više od jednog odvjetnika, tad može odabrati odvjetnika u krugu od 100 km od sjedišta nadležnog tijela. Maksimalni iznos osigurateljne obveze iznosi 35.000 kuna za osobne automobile.

Skrivili ste prometnu nezgodu i šteta nije velika, a vi ne želite izgubiti stečeni bonus? Ugovorite Wienerovu policu Moj o(siguran) bonus, dragovoljno osiguranje od automobilske odgovornosti za slučaj štete nastale uporabom motornog vozila, i osigurajte stečeni bonus. Po polici osiguranja možete ugovoriti osigurane svote u iznosu od 5000 ili 15.000 kuna za osobna vozila. 

Da biste se na cesti osjećali još sigurnije, odaberite dodatna pokrića i autoasistencije prilagođene različitim potrebama vozača i uživajte u bezbrižnoj i opuštenoj vožnji: 

Autoasistencije

  • CROstart 
  • Eurodynamic
  • ProAuto

Dodatna pokrića

  • PROStart paket
  • Paket Zaštita 
  • Paket Zaštita Plus

Više informacija o obveznom osiguranju od automobilske odgovornosti, dopunskim pokrićima i uvjetima i načinima plaćanja potražite u svim poslovnicama Erste banke.

Dokumentacija

Online podrška 6 - 22

Javite nam se na chat ili video pozivom.

U vrijeme kad vama odgovara

U par klikova dogovorite sastanak ili naručite poziv.

Wiener osiguranja ugovorite u najbližoj poslovnici Erste banke