Naš način poslovanja

Karijere

Naš identitet

Mi cijenimo pojedinca. To vrijedi za milijune klijenata čije potrebe pratimo, ali i za naše zaposlenike. Svaki zaposlenik Erste grupe izabran je zbog svojih vještina, osobnosti i stava. Vjerujemo da poštovanje, kreativnost, želja za radom i pozitivan stav doprinose viziji započetoj prije 200 godina: biti banka prvog izbora!

Ovdje nismo samo bankari. Jedan od naših ciljeva je i pomoći ljudima prilikom upravljanja njihovim osobnim financijama. Stvarati i dijeliti vrijednost, koncept je koji smo davno stvorili, a i dalje ga se držimo.

Naša raznolikost

Raznolikost je dio naše DNK - još 1819. godine naveli smo u osnivačkom dokumentu Erste Oesterreichische Sparkasse: Pogodnosti se pružaju svim deponentima Štedionice, bez obzira na dob, spol, društveni položaj ili nacionalnost.

Raznolikost vodi k izvrsnosti. Najbolje ideje nastaju tamo gdje ljudi s različitim iskustvima i vještinama rade zajedno. Kroz poticanje i uvažavanje raznolikosti postajemo kreativniji i stvaramo inovativnija rješenja. Za nas, uključiva korporativna kultura znači okruženje gdje poštujemo individualne razlike, dajemo jedni drugima priliku izreći otvoreno svoje mišljenje i podržavamo #vjerujusebe stav.

Svijet je raznolik, takvi želimo biti i mi kao organizacija. Zbog toga je raznolikost integrirana u naše modele kompetencija, edukacije i razvojne programe te čini sastavni dio naše korporativne strategije.

Naše vrijednosti

Moglo bi vas zanimati