Osobi poput njega treba netko poput tebe.

Tvoj posao u Erste banci sazdan je oko potreba naših klijenata. Oni trebaju bankare koji aktivno slušaju, postavljaju pitanja i fleksibilno reagiraju na promjene. Bankare kao što smo mi.

Budite među prvima u Srednjoj i istočnoj Europi

ESB grupa dio je Erste Group, jednog od vodećih poslodavaca financijskog sektora u srednjoj i istočnoj Europi.

Ponosimo se time što zapošljavamo i razvijamo najkvalitetnije pojedince, koji nam pomažu u ostvarenju naše misije i vizije: stvaranju i razvoju financijskih proizvoda i usluga prema individualnim potrebama naših privatnih i poslovnih klijenata te izgradnji partnerstva u regiji u kojoj smo stasali.

Neovisno o tome koji posao obavljate u našoj grupaciji, svaki uključuje prevladavanje izazova, kao i priliku da date najbolje od sebe - u poduzeću koje cijeni i potiče osobnu i korporativnu izvrsnost.

"Za mene je bankarstvo, ipak, više posao s ljudima nego s novcem."

Maja Crnjak, direktorica Sektora ljudskih potencijala

Erste banka – jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskog

Prema istraživanju „Poslodavac prvog izbora“ portala Moj posao provedenom tijekom 2018. i 2019. godine – i u kojem je sudjelovalo gotovo 20 000 ispitanika – Erste banka je u prestižnom društvu TOP20 poslodavaca u Hrvatskoj.

Kao presudne faktore atraktivnosti određenog poslodavca, ispitanici su u najvećem postotku isticali harmonične odnose na radnom mjestu (31%) i sigurnost radnog mjesta (30%).

Na trećem mjestu nalazi se socijalna odgovornost poslodavca koju je 30% ispitanika ocijenilo presudnim faktorom, a na četvrtom mjestu tvrtkin imidž u poslovnom svijetu (20%).

Kontakt

Sektor ljudskih potencijala,
Služba selekcije i razvoja

Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: + 385 (0)72 37 1064

hr-pitanja@erstebank.hr

e-mail adresa za studentske upite:

studenti@erstebank.hr