Osobi poput njega treba netko poput tebe.

Tvoj posao u Erste banci sazdan je oko potreba naših klijenata. Oni trebaju bankare koji aktivno slušaju, postavljaju pitanja i fleksibilno reagiraju na promjene. Bankare kao što smo mi.

Budite među prvima u Srednjoj i istočnoj Europi

ESB grupa dio je Erste Group, jednog od vodećih poslodavaca financijskog sektora u srednjoj i istočnoj Europi.

Ponosimo se time što zapošljavamo i razvijamo najkvalitetnije pojedince, koji nam pomažu u ostvarenju naše misije i vizije: stvaranju i razvoju financijskih proizvoda i usluga prema individualnim potrebama naših privatnih i poslovnih klijenata te izgradnji partnerstva u regiji u kojoj smo stasali.

Neovisno o tome koji posao obavljate u našoj grupaciji, svaki uključuje prevladavanje izazova, kao i priliku da date najbolje od sebe - u poduzeću koje cijeni i potiče osobnu i korporativnu izvrsnost.

"Za mene je bankarstvo, ipak, više posao s ljudima nego s novcem."

Maja Crnjak, direktorica Sektora ljudskih potencijala

Erste banka – jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskog

Prema istraživanju „Poslodavac prvog izbora“ portala Moj posao provedenom tijekom 2018. i 2019. godine – i u kojem je sudjelovalo gotovo 20 000 ispitanika – Erste banka je u prestižnom društvu TOP20 poslodavaca u Hrvatskoj.

Kao presudne faktore atraktivnosti određenog poslodavca, ispitanici su u najvećem postotku isticali harmonične odnose na radnom mjestu (31%) i sigurnost radnog mjesta (30%).

Na trećem mjestu nalazi se socijalna odgovornost poslodavca koju je 30% ispitanika ocijenilo presudnim faktorom, a na četvrtom mjestu tvrtkin imidž u poslovnom svijetu (20%).

Certifikat Poslodavac Partner

Erste banka kontinuirano dokazuje da je upravljanje ljudskim resursima jedan od ključnih elemenata njenog poslovanja te je 2019. godine po šesti put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Lista Top poslodavaca partnera objavljuje se od 2008. godine te predstavlja organizacije s najvećim brojem ukupno ostvarenih bodova, a ocjenjuje se strateško upravljanje zaposlenicima, transparentnost postupka zapošljavanja, mjeri se radni učinak zaposlenika, a velika pozornost obraća se i na razvitak programa za pospješivanje zdravlja i prevenciju stresa zaposlenika.

 

U Erste banci #radimpametno

Kako smo svoj rad organizirali prema pametnim načelima

U Erste banci #radimpametno

Kako smo svoj rad organizirali prema pametnim načelima


Kontakt

Sektor ljudskih potencijala,
Služba selekcije i razvoja

Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: + 385 (0)72 37 1064

hr-pitanja@erstebank.hr

e-mail adresa za studentske upite:

studenti@erstebank.hr