Ponuda za studente

Erste Grupa u Hrvatskoj studentima nudi
različite opcije stjecanja prvih radnih iskustava

Ponuda za studente

Erste Grupa u Hrvatskoj studentima nudi različite opcije stjecanja prvih radnih iskustava

Studentski programi i stipendije

Ove smo se godine pridružili Inicijativi za mlade, pokrenutoj od strane Hrvatske udruge poslodavaca i Europske banke za obnovu i razvoj, s ciljem omogućavanja i olakšavanja uključenja mladih na tržište rada. Kroz Generalnu probu i IT Lab, programe plaćene stručne prakse koji su dio ove inicijative, Erste banka želi mladima još više približiti mogućnost stjecanja kvalitetnih prvih radnih iskustava i potencijalnog daljnjeg zapošljavanja.

Zlatni Indeks

U sklopu projekta Zlatni Indeks studenti su nas prepoznali kao kompaniju koja se može pohvaliti titulom Prijatelja studenata.

Zlatni indeks projekt je za poduzeća koja pridonose kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata, za što mogu biti nagrađena jedinstvenom nagradom na području Republike Hrvatske. Glavni cilj projekta je poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja, a poduzeća ocjenjuju upravo studenti.

Nagradu mogu dobiti poduzeća koja se sama prijave za aktivno sudjelovanje u studentskom životu te svojim sredstvima omogućuju kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata s praksom i poslovnim svijetom.

Best of South East

Znanje ne poznaje granice.

 

Math_Lab program je stručne prakse koji studentima prirodoslovno-matematičkog usmjerenja omogućuje primjenu teoretskih znanja stečenih na fakultetu u jednom od najvećih bankarskih sustava u regiji. Najmlađi u obitelji Erste praksi, Math_Lab pruža jedinstvenu priliku za rast i razvoj praćen programom mentorstva i rada u profesionalnom, ali prijateljskom okruženju vrhunskih stručnjaka u trima odjelima banke.

 

 

Generalna proba je program tromjesečne stručne plaćene prakse koji se provodi od 2015. godine. Namijenjen je redovnim studentima završnih godina preddiplomskog ili prve godine diplomskog studija ekonomskog usmjerenja, s mjestom rada u Zagrebu i Rijeci. Uz rad s mentorom i svakodnevni posao te edukaciju, istaknutim se studentima nudi mogućnost nastavka rada. 

 

 

IT Lab je program plaćene stručne prakse koji od 2016. godine studentima tehničkih fakulteta omogućuje stjecanje praktičnih znanja i vještina u jednom od najvećih bankarskih IT sustava u regiji, s fokusom na razvoj programskih rješenja i digitalno bankarstvo. Studentima se omogućuje daljnji profesionalni razvoj kroz mentorski rad i edukaciju, a posebni talenti mogu ostaviti stipendiranje do kraja studija.

 

Studentski poslovi (preko studentskog ugovora)

Studenti zainteresirane za prijavu za studentske poslove pozivamo da se prijave na natječaje na Otvoreni natječaji - studentski poslovi.

 

Studentska stručna neplaćena praksa u trajanju od mjesec dana

Zainteresirane studente za obavljanje obvezne stručne prakse pozivamo da se prijave na studenti@erstebank.hr.

Pogledajte i: