Ponuda za studente

Zakorači u poslovni svijet uz Erste

Ponuda za studente

Erste Grupa u Hrvatskoj studentima nudi različite opcije stjecanja prvih radnih iskustava

Inicijative za studente

Vjerujemo da su mladi naša budućnost i zato već niz godina sudjelujemo u raznim studentskim inicijativama i inicijativama namijenjenima studentima. U posljednjih smo nekoliko godina surađivali s brojnim sveučilištima, veleučilištima, fakultetima i visokim učilištima te studentskim udrugama. Sudjelovali smo i u Inicijativi za mlade, koju su pokrenuli Hrvatska udruga poslodavaca i Europska banka za obnovu i razvoj, a 2017. godine studenti su nas prepoznali kao kompaniju koja se može pohvaliti titulom Prijatelja studenata u sklopu projekta Zlatni indeks.

Studentski poslovi

Tražiš studentski posao? Provjeri što je trenutno otvoreno od studentskih natječaja i ne čekaj s prijavom.

 

Plaćene stručne prakse

Teorija i praksa najbolje idu zajedno. Zato ti predstavljamo tri programa plaćenih stručnih praksi – ITLab, MATHLab i BIZLab! Kroz stručne prakse sve naučeno na faksu primijenit ćeš u svakodnevnim zadacima, družiti se s ostalim polaznicima programa, razvijati i osobne vještine, a sve to pod mentorstvom nekog od iskusnijih kolega.

Neplaćena stručna praksa

Imaš želju za stjecanjem novih znanja i iskustva ili ti je obavezna praksa na faksu? Prijavi se na studenti@erstebank.hr i pridruži nam se na mjesec dana.

 

Math_Lab program je stručne prakse koji studentima prirodoslovno-matematičkog usmjerenja omogućuje primjenu teoretskih znanja stečenih na fakultetu u jednom od najvećih bankarskih sustava u regiji. Najmlađi u obitelji Erste praksi, Math_Lab pruža jedinstvenu priliku za rast i razvoj praćen programom mentorstva i rada u profesionalnom, ali prijateljskom okruženju vrhunskih stručnjaka u trima odjelima banke.

 

 

Generalna proba je program tromjesečne stručne plaćene prakse koji se provodi od 2015. godine. Namijenjen je redovnim studentima završnih godina preddiplomskog ili prve godine diplomskog studija ekonomskog usmjerenja, s mjestom rada u Zagrebu i Rijeci. Uz rad s mentorom i svakodnevni posao te edukaciju, istaknutim se studentima nudi mogućnost nastavka rada. 

 

 

IT Lab je program plaćene stručne prakse koji od 2016. godine studentima tehničkih fakulteta omogućuje stjecanje praktičnih znanja i vještina u jednom od najvećih bankarskih IT sustava u regiji, s fokusom na razvoj programskih rješenja i digitalno bankarstvo. Studentima se omogućuje daljnji profesionalni razvoj kroz mentorski rad i edukaciju, a posebni talenti mogu ostaviti stipendiranje do kraja studija.

 

Moglo bi vas zanimati