Depoziti

U situaciji ste u kojoj trebate odlučiti što učiniti sa sredstvima kojima raspolažete i kako ta sredstva dalje investirati? Nudimo Vam najpovoljniji odnos sigurnosti Vašeg uloga i visine kamatne stope.

Depoziti

Vaš financijski zastupnik upoznati će vas sa svim mogućnostima daljnjeg investiranja Vaših sredstava kako bi pronašli optimalnu kombinaciju sukladno Vašim željama. 

Na raspolaganju su Vam kunski ili devizni depoziti. Depoziti ročnosti do 12 mjeseci ugovaraju se uz fiksnu kamatnu stopu. Za sve detaljnije informacije, pozivamo Vas na razgovor u bilo koju poslovnicu Erste&Steiermärkische banke.

Osiguranje depozita

Depoziti položeni u Erste banci osigurani su kod Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka - DAB.

Od 25. srpnja 2015. Državna agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka osigurava depozite štediša u iznosu uključivo do 100.000 eura po deponentu po kreditnoj instituciji u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju Hrvatske narodne banke važećeg na dan osiguranog slučaja.

Više informacija o sustavu osiguranja depozita možete pronaći u  dokumentu Osnovne informacije o zaštiti depozita, u svim poslovnicama Erste banke te upitom Državnoj agenciji za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka.

DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIGURANJE ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU BANAKA
10 000 Zagreb, Jurišićeva 1/II
web: www.dab.hr
e-mail:dab@dab.hr
telefon: +385 (0)1 48 13 222
fax: +385 (0)1 48 19 107

Zatražite transakcijski račun online

 

Odaberite transakcijski račun koji odgovara potrebama vašeg poslovanja.

 

 

Trebate više informacija?

 

Postavite nam pitanje ili dogovorite sastanak. 

 

 

Povezani proizvodi i usluge