Erste NetPay za prodajna mjesta

Usluga elektroničkog plaćanja koja omogućuje plaćanje
proizvoda i usluga na internetu Erste NetBanking uslugom

Usluga je namijenjena svim pravnim osobama koje se bave prodajom proizvoda ili usluga na Internetu. Da bi postali korisnici ove usluge potrebno je sklopiti Ugovor o aktivaciji Erste NetPay usluge.

Kako usluga radi?

1

Kupac posjećuje Internet trgovinu i odabire proizvode koje želi kupiti. Prilikom plaćanja odabire opciju plaćanja uslugom Erste NetPay.

2

Erste NetPay kupca automatski preusmjerava sa stranica Internet trgovine na stranicu za prijavu u Erste NetBanking uslugu.

3

Nakon uspješne prijave, unutar Erste NetBankinga kupca čeka već popunjeni nalog za plaćanje. Iznos naloga jednak je iznosu kupnje i adresiran je na Internet trgovinu s koje je kupac preusmjeren na Erste NetBanking.

4

Sva polja platnog naloga su već popunjena i kupac ne može mijenjati ništa osim računa s kojega želi izvršiti uplatu. Dovoljno je da kupac samo potvrdi nalog i kupnja je obavljena. Kupcu se obračunava redovna naknada za plaćanje Erste NetBankingom.

5

Banka puni iznos uplate prebacuje na račun Internet trgovine otvoren kod Erste banke, a Internet trgovina dobiva potvrdu o uplati na osnovu koje isporučuje kupcu kupljenu robu.

6

Banka Internet trgovini obračunava naknadu za korištenje Erste Netpay usluge početkom sljedećeg mjeseca za prethodni mjesec, za sve provedene transakcije i to kroz mjesečnu fakturu platnog prometa.

Prednosti Erste NetPay usluge

  • dodatni način plaćanja na Internetu,
  • trenutačni prijenos sredstava na Vaš račun,
  • jednostavna implementacija,
  • veća sigurnost - kupci plaćaju u poznatom i sigurnom okruženju Erste NetBankinga (korisničko ime, zaporka i Display kartica),
  • naknade u visini onih za plaćanje kreditnim karticama,
  • stjecanje novih kupaca koji nemaju kreditne kartice ili ne žele njima plaćati na Internetu,
  • omogućavanje brze i jednostavne kupnje svojim kupcima - bez potrebe ručnog popunjavanja platnog naloga i unosa osobnih podataka na Internet stranicama

Pogledajte i ostale usluge e-bankarstva za poslovne korisnike