Usidri se u društvo!

Podrška i financiranje organizacija
civilnog društva i društvenih poduzetnika

Vjerujete da je moguć svijet bolji od ovoga, ne pristajete na status quo i sigurni ste da je upornim radom moguće izgraditi pravednije društvo? Naš program može biti čvrsto i pouzdano sidro koje će vam pomoći da pronađete stabilno mjesto za vaše ideje i entuzijazam.

Tko ste vi?

Vaše je djelovanje organizirano u obliku:

Vaša organizacija za primarni cilj ima pozitivan utjecaj na društvo, a bavite se
inkluzijom marginaliziranih skupina, održivošću, zaštitom okoliša, unapređenjem obrazovanja, podržavanjem lokalnih zajednica, inovacijama u socijalnoj i zdravstvenoj skrbi, razvojem demokracije, kulturom ili umjetnošću.

Što mi možemo učiniti za vas?
 

Različiti oblici poslovanja imaju svoje specifične izazove i posebne kontekste. Svjesni smo da tradicionalni bankarski kanali ne adresiraju konkretne potrebe svih organizacija i zato smo odlučili specijalizirati našu ponudu baš za vas.

Pružamo vam savjete i podršku u financijskom poslovanju specijalizirane upravo za organizacije civilnog društva i društvene poduzetnike imajući na umu ostvarenje vaše misije.

Obratite nam se ako želite promijeniti svijet, ali i dalje trebate financijsku podršku.

 

Olakšajte si poslovanje

Želite sudjelovati?

Naš će tim stručnjaka uzeti u obzir vašu djelatnost, misiju i veličinu, kao i vaše specifične financijske potrebe te pripremiti ponudu maksimalno prilagođenu vašim potrebama. Računajte na našu podršku u razvoju vaših poslovnih ideja i inovativnih rješenja. Pri svakom koraku.

Skinite zahtjev

Usidrite se s nama

 

 

Naša vrata su vam
uvijek otvorena

Javite nam se i saznajte više

 

Javite nam se

Nazovite nas na

 

072 37 1894

Naši partneri

Ostali programi specijalnog financiranja

O inicijativi

Inicijativa Korak po korak, pokrenuta u svim članicama međunarodne Erste grupe, doprinosi daljnjem razvoju zajednice, društvenoj i ekonomskoj ravnopravnosti i financijskoj inkluziji građana. Inicijativa Korak po korak ima tri programa:

  1. Poduzetnički starter – podrška i financiranje poduzetnika početnike

  2. Društveno sidro - podrška i financiranje organizacija civilnog društva i društvenih poduzetnika

  3. Financijski padobran - program edukacije građana o osobnim financijama

Financiranje iz potpore podupire Europska unija u okviru jamstvenog instrumenta osnovanog Uredbom (EU) br. 1296/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o Programu Europske unije za zapošljavanje i socijalne inovacije („EaSI”) i Europskog fonda za strateška ulaganja (EFSU) uspostavljenog unutar Plana ulaganja za Europu. Svrha je EFSU-a podupiranje financiranja i provedbe produktivnih ulaganja u Europskoj uniji te osiguranje boljeg pristupa financiranju.