Poduzetnički starter - podrška vašem
poslovnom početku

Financiranje, edukacija i savjetovanje

Svaki početak je težak, zar ne? Zato smo i ovdje, da udahnemo vjetar u jedra inovativnim poslovnim idejama. Poduzetnički starter jedinstvena je platforma Erste banke za podršku i poticaj samozapošljavanju te razvoju poduzetništva.

Kako? Besplatnom podrškom u realizaciji poslovnih ideja kroz online edukaciju, savjetovanje i, najvažnije, financiranje.

Imate originalne i kvalitetne poslovne ideje, ali ne i potrebne resurse za njihovu realizaciju? Uključite se u Erste Poduzetnički starter, program namijenjen osobama koje se samozapošljavaju i žele krenuti u poduzetničke vode, odnosno poduzetnicima-početnicima koji su unutar posljednje dvije godine pokrenuli vlastito poslovanje. To je naš mali doprinos svijetu u kojem smjeli poduzetnički koncepti ne ostaju tek ideje.

Naše uspješne priče

O inicijativi

Inicijativa Korak po korak, pokrenuta u svim članicama međunarodne Erste grupe, doprinosi daljnjem razvoju zajednice, društvenoj i ekonomskoj ravnopravnosti i financijskoj inkluziji građana. Poduzetnički starter je program razvijen za poduzetnike početnike, a inicijativa Korak po korak usmjerena je i na dodatna dva zasebna programa, za razvoj i partnerstvo s organizacijama civilnog društva te na edukacije građana o osobnim financijama.
 

Ovaj program je podržan garancijom koju financira Europska unija u okviru programa Employment and Social Innovation (EaSI) programme  uspostavljenog po Uredbi (EU) br. 1296/2013. Europskog parlamenta i Savjeta u okviru programa Europske unije za zapošljavanje i društvene inovacije („EaSI“).