Poduzetnički starter - podrška vašem
poslovnom početku

Financiranje, edukacija i savjetovanje

Svaki početak je težak, zar ne? Zato smo i ovdje, da udahnemo vjetar u jedra inovativnim poslovnim idejama. Poduzetnički starter jedinstvena je platforma Erste banke za podršku i poticaj samozapošljavanju te razvoju poduzetništva.

Kako? Besplatnom podrškom u realizaciji poslovnih ideja kroz online edukaciju, savjetovanje i, najvažnije, financiranje.

Namjena

Imate originalne i kvalitetne poslovne ideje, ali ne i potrebne resurse za njihovu realizaciju? Uključite se u Erste Poduzetnički starter, program namijenjen osobama koje se samozapošljavaju i žele krenuti u poduzetničke vode, odnosno poduzetnicima-početnicima koji su unutar posljednje dvije godine pokrenuli vlastito poslovanje. To je naš mali doprinos svijetu u kojem smjeli poduzetnički koncepti ne ostaju tek ideje.

Besplatna online edukacija

Nakon analize vaše prijave i poslovne ideje, otvaraju vam se vrata besplatne online edukacije. Ona obuhvaća čitav niz područja važnih za vaš individualni i poslovni razvoj – od razrade poslovne ideje i izrade poslovnog plana, preko procjene tržišta potencijalnih klijenata i njihovih potreba, do unapređenja prodajnih vještina te kvalitetne procjene troškova. A prednost je i činjenica da edukaciji možete pristupiti sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme, što vam omogućuje fleksibilnost pri organizaciji vremena i usklađivanju s ostalim radnim i privatnim obvezama.

Savjetovanje

Ovdje smo kako bismo vam pomogli u izradi poslovnog plana. Jer poslovni plan nije prepreka, on je alat za uspješnu budućnost poslovanja. On predstavlja analizu ulaganja u posao, strateške odrednice razvoja poslovnog poduhvata te projekcije dobiti i novčanog toka budućeg poslovanja.

Uz to, osiguravamo i druge alate za kvalitetnu pripremu vaše buduće poslovne avanture. Upute za izradu poslovnog plana, tablice za izračun financijskih projekcija i priručnik za pomoć u organizaciji i vođenju poslovanja na dohvat su vam ruke. Jednostavno, možete računati na nas. 

Financiranje

Na kraju pripreme slijedi ključno pitanje za pokretanje vaše poslovne ideje, a to je financiranje. Nakon što završite edukaciju i prođete savjetovanje, možete predati zahtjev za financiranje vaše ideje. Svakom ćemo zahtjevu pristupiti temeljito i, s obzirom na kreativnost i održivost projekta, odlučiti hoćemo li ga financirati. 

Koraci

1. Prijavite se na program popunjavanjem i slanjem zahtjeva.

2. Pristupite besplatnoj online edukaciji sa svakog mjesta i u bilo kojem trenutku.

3. Računajte na našu podršku pri izradi poslovnog plana.

4. Zatražite kredit po završetku edukacije i savjetovanja.

Prijavite se na program

Jednostavno i brzo iz udobnosti svojeg doma

O inicijativi

Inicijativa Korak po korak, pokrenuta u svim članicama međunarodne Erste grupe, doprinosi daljnjem razvoju zajednice, društvenoj i ekonomskoj ravnopravnosti i financijskoj inkluziji građana. Poduzetnički starter je program razvijen za poduzetnike početnike, a inicijativa Korak po korak usmjerena je i na dodatna dva zasebna programa, za razvoj i partnerstvo s organizacijama civilnog društva te na edukacije građana o osobnim financijama.
 

Jednostavno, ono što radite dokaz je onoga u što vjerujete.

Simon Sinek

Provjerite i paket osiguranja za svoje poslovanje