Otvaranjem multivalutnog transakcijskog računa u Erste banci nudimo vam mogućnost brzog i jednostavnog plaćanja prema vašim inozemnim partnerima.

Plaćanja u inozemstvo možete obavljati Erste NetBankingom, kao i predajom platnog naloga na blagajnama platnog prometa u poslovnicama Erste banke.

Osim plaćanja, možete izvršiti kupnju i prodaju deviza te primati informacije o promjenama po računu. Međunarodni transfer novca izvršava se putem SWIFT mreže, pri čemu banka vodi posebnu brigu o sigurnom i ažurnom provođenju.

1

Brzo, pouzdano i jednostavno izvršavanje plaćanja prema vašim inozemnim partnerima.

2

Najsuvremenija tehnološka rješenja u obavljanu platnog prometa znatno će ubrzati i olakšati vaše svakodnevno poslovanje.

3

Erste banka vam pomoću HITNO  i FIT 3.0 plaćanja omogućava provedbu naloga za plaćanje u inozemstvo za eure u istom danu.

Naknade za bezgotovinski platni promet

Elektronski nalozi (zadani putem Erste NetBankinga i MultiCasha)

* FIT 3.0 (Fast Intergroup Transfer 3.0) – usluga plaćanja u kunama i EUR-ima između članica Erste Grupe i Sparkasse banaka koja se izvršavaju isti dan uz povoljnije naknade.

Usluge on-line bankarstva

Platni promet možete obavljati internetskim ili mobilnim bankarstvom. Sve što trebate je ugovoriti Erste NetBanking ili Erste mBanking uslugu. Korištenjem usluga on-line bankarstva znatno ćete ubrzati i olakšati svakodnevno poslovanje, ali i ostvariti uštede u odnosu na druge modele obavljanja platnog prometa.

Zatražite transakcijski račun online

 

Odaberite transakcijski račun koji odgovara potrebama vašeg poslovanja.

 

Zatražite financiranje online

 

Osnažite svoje poslovanje dodatnim financijskim sredstvima. 

 

Trebate više informacija?

 

Postavite nam pitanje ili dogovorite sastanak. 

 

 

Pogledajte i druge proizvode i usluge