Pametni sef

Pametni sef je samouslužni uređaj za uplatu gotovine koji se postavlja na vašim prodajnim mjestima i omogućava da na brz, siguran i jednostavan način, sami položite gotovinu u kunama (novčanice) na vaš transakcijski račun u Erste banci u vrijeme kada vama to odgovara (365 dana u godini, 24 sata na dan).

Pametni sef omogućava i mnoge druge prednosti među kojima su značajno manji rizik od krađa i internih prijevara, mogućnost praćenja uplata po raznim parametrima te izrada izvješća putem web aplikacije, a za njegovo korištenje potreban vam je naš transakcijski račun.

Prednosti pametnog sefa

1

Brz i jednostavan način pologa gotovine na vašim prodajnim mjestima 

Omogućeno polaganje u vrijeme kada vama to odgovara (365 dana u godini, 24 sata na dan). Sredstva su u najkraćem roku dostupna na vašem računu i spremna za daljnje korištenje.

2

Sigurnost

Uređaj se nalazi u vašem sigurnom i zaštićenom prostoru, a gotovina se odmah provjerava, broji i pohranjuje u sigurnosne kazete. CIT tvrtka brine o planiranju prijevoza novca.

3

Uštede

Ne trošite vrijeme na ručno brojanje te pakiranje gotovine ili na čekanje prijevoza gotovine CIT kompanija. Uplaćena sredstva su vidljiva na vašem računu trenutačno uz niži trošak obrade u odnosu na klasične DNT pologe. Blagajnički maksimum se oslobađa odmah po pologu u uređaj.

Zatražite transakcijski račun online

 

Odaberite transakcijski račun koji odgovara potrebama vašeg poslovanja.

 

Zatražite financiranje online

 

Osnažite svoje poslovanje dodatnim financijskim sredstvima. 

 

Trebate više informacija?

 

Postavite nam pitanje ili dogovorite sastanak. 

 

 

Možda vas zanima i: