Bez kravate

Kroz blog „Bez kravate“ želimo svim zainteresiranim čitateljima, neovisno o njihovom predznanju, ponuditi kvalitetan i zanimljiv sadržaj te im približiti teme iz područja bankarstva i financijskih tržišta općenito.

Natrag

Naziv bloga, kao metafora otvorene i transparentne komunikacije pristupačne svakome, najbolje opisuje naš cilj. Smatramo da jedino pružanjem objektivnih i na činjenicama utemeljenih informacija, bez skrivanja, možemo biti adekvatan sugovornik u javnoj komunikaciji, neovisno o složenosti i osjetljivosti pojedine teme. Također, smatramo da kao banka imamo i određenu odgovornost pridonijeti povećanju razine opće financijske pismenosti. To shvaćamo kao stalni proces u kojem nema pauze, pa u tom segmentu nastojimo kontinuirano ulagati maksimalni napor.

Ovaj blog pišu naši najbolji stručnjaci, zaposlenici Erste banke i Erste grupe, te biraju i obrađuju relevantne teme iz „prve ruke“. Blog nudi i mogućnost komentiranja sadržaja, bilo da se radi o kritici, pohvali ili jednostavno dijeljenju mišljenja o nekoj temi.