George. Gotovinski kredit budućnosti.

Od zahtjeva do realizacije, sve putem aplikacije. Bez papira i bez obzira u kojoj si banci. 100% digitalno.*
 

Preuzmi aplikaciju:

Za iznos kredita 40.000 kuna, uz fiksnu kamatnu stopu 6,09% godišnje, rok otplate 60 mjeseci, izračunato na dan 1.2.2021., efektivna kamatna stopa iznosi 6,26%, mjesečni anuitet 774,99 kuna, a ukupan iznos koji klijent treba platiti je 46.499,20 kuna.

*100% digitalna obrada zahtjeva ovisi i o tehničkim preduvjetima za pristup vašem računu u drugoj banci.

George. Gotovinski kredit budućnosti.

Od zahtjeva do realizacije, sve putem aplikacije. Bez papira i bez obzira u kojoj si banci. 100% digitalno.*
 

Preuzmi aplikaciju:

Za iznos kredita 40.000 kuna, uz fiksnu kamatnu stopu 6,09% godišnje, rok otplate 60 mjeseci, izračunato na dan 1.2.2021., efektivna kamatna stopa iznosi 6,26%, mjesečni anuitet 774,99 kuna, a ukupan iznos koji klijent treba platiti je 46.499,20 kuna.

*100% digitalna obrada zahtjeva ovisi i o tehničkim preduvjetima za pristup vašem računu u drugoj banci.

George

George. Dobro došli u budućnost bankarenja.

Postanite i vi dio inteligentne platforme za digitalno bankarstvo.

Prepustite se Georgeu

George je nova usluga on-line bankarstva koju mogu ugovoriti baš svi.
To znači da samo trebate skinuti George App i otvoriti tekući račun ili zatražiti gotovinski kredit 100% digitalno.

George. Gotovinski kredit budućnosti.

Od trenutka kada vam padne na pamet do trenutka kad vidite novac na svom računu proći će tek trenutak - zato što gotovinski kredit sada po prvi put možete zatražiti u mobilnoj aplikaciji George. 100% digitalno, bez papira i, najvažnije, bez obzira u kojoj ste banci.

Ako je vaša banka već razvila tu opciju, George će se jednostavno povezati s vašim internetskim bankarstvom, obaviti sve potrebne kalkulacije i - voilá - ponuditi vam kredit baš po vašoj mjeri.

Otvorite George tekući račun

George je za sve. I za klijente Erste banke, i za sve one koji to žele postati.

Ako ste spremni za Erste avanturu, skinite mobilnu aplikaciju George s App Storea ili Google Playa, pripremite svoju osobnu iskaznicu, unesite svoje podatke i spremni ste za otvaranje Erste tekućeg računa. Sve to, 100% digitalno. Bez da morate dolaziti u poslovnicu. Samo recite - Svjetla! Kamera! George!

Vaše transakcije su jednostavne

Možete plaćati praktičnom opcijom Slikaj i plati, koristiti praktične predloške ili odabrati slične transakcije.

Vaše pretrage su fokusirane

Dovoljno je da unesete ime primatelja, iznos ili samo jednu riječ iz opisa plaćanja i George će to pronaći za vas.

Vaše vrijeme je digitalizirano

U George Storeu možete, bez odlaska u poslovnicu, ugovoriti neki od proizvoda koji će vaš financijski život učiniti boljim.

George je osoban

Rijetko što je osobnije od novca. George čini upravljanje i raspolaganje financijama pristupačnima i prilagođava se vašim potrebama.

George je jednostavan

Bankarenje doista ne mora biti komplicirano. Upravo zato ga George prevodi jasnim i pouzdanim jezikom koji svatko može razumjeti.

George je inteligentan

Tehnologija svakim danom odmiče sve dalje i dalje. George koristi inovativna tehnološka rješenja kako bi vas osnažio u upravljanju svojim financijskim životom.

Osoban
Jednostavan
Inteligentan

Aktivirajte Georgea brzo i jednostavno

Ako već koristite on-line bankarstvo Erste banke

Otvorite svoj mBanking, klinite na sliku u donjem dijelu ekrana i pratite upute kako najjednostavnije preuzeti George App. Bez dodatnih dolazaka u poslovnicu.

Ako tek planirate početi koristiti on-line bankarstvo Erste banke

Ako još niste klijent Erste banke, jednostavno skinite George App, unesite svoje podatke i ugovorite tekući račun ili George gotovinski kredit i spremni ste za budućnost bankarenja.

Klijenti Erste banke koji još uvijek nemaju ugovorenu uslugu digitalnog bankarstva mogu skinuti i instalirati George App te kroz George Store obaviti identifikaciju kratkim videopozivom i tako digitalizirati svoj financijski život.

George može biti svugdje

Inovativna digitalna platforma George funkcionira kao objedinjena usluga internetskog i mobilnog bankarstva.

George App

Mobilna aplikacija George predstavlja inovativni financijski svijet koji uvijek možete ponijeti sa sobom.

George Web

George vam nudi potpuno novo iskustvo bankarenja posebno osmišljeno i prilagođeno stolnom računalu ili tabletu.

Što sve George može

Jednostavna prijava

Prijavite se svojim mPIN-om, otiskom prsta ili skenom lica.

Slikaj i plati

Skenirajte IBAN, broj računa ili 2D kod i plaćajte svoje račune.

Apple Pay

Plaćajte bezbrižno, beskontaktno i besprijekorno svojim Apple uređajem.

George Store

Odaberite sve što vam treba za bolji financijski život bez odlaska u poslovnicu.

Kontakt centar

Javite se za pomoć i savjet. Uvijek su vam nadohvat ruke.

Često postavljena pitanja

George je digitalna platforma koja će na jednostavan, osoban i inteligentan način poboljšati vaš financijski život. George će zamijeniti mBanking i NetBanking, postojeće usluge online bankarstva Erste banke.

George objedinjuje mobilno i internetsko bankarstvo, tako da za vaše pametne telefone postoji George App, dok za vaša osobna računala i tablete George ima posebno prilagođenu inačicu.

Ako već koristite usluge digitalnog bankarstva Erste banke pratite upute na linku kako najjednostavnije možete preuzeti i prijaviti se u aplikaciju George.

A ako još uvijek nemate ugovorenu uslugu digitalnog bankarstva, trebali biste skinuti i instalirati mobilnu aplikaciju George te kroz George Store obaviti identifikaciju kratkim videopozivom i tako digitalizirati svoj financijski život. 

A ako želite postati korisnik Georgea, a niste klijent Erste banke, to možete učiniti i iz udobnosti vašeg doma. Jednostavno skinite George App, unesite svoje podatke, obavite identifikaciju video-pozivom radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati i spremni ste za budućnost bankarenja.

George je nadimak kojim su pioniri avijacije tepali svom autopilotu u avionu. Izum autopilota pokrenuo je pravu malu revoluciju u zrakoplovnoj industriji: piloti su napokon mogli odahnuti i uživati u letu, bili su u sigurnim rukama. Naš George ima iste ambicije – pomoći vam da svaki dan sve bolje razumijete, razvijate i upravljate svojim financijskim životom.

A ako nešto trebate – prepustite se, George će to obaviti za vas.

Privatni korisnici računa Erste banke za Georgea ne plaćaju nikakvu dodatnu naknadu.

George Store je virtualna trgovina u kojoj možete ugovoriti ili kupiti proizvode Erste banke. Za sada, u George Storeu možete ugovoriti štednju, kreditnu karticu, putno zdravstveno osiguranje i kupiti GSM bonove, a uskoro ćete moći još mnogo toga. Sve to, naravno, bez odlaska u poslovnicu.

U mobilnoj aplikaciji George, Store se nalazi na alatnoj traci na dnu aplikacije, a na George Webu u izborniku pod „dodajte novi proizvod“.

U izborniku odaberite "Dodajte novi proizvod":