Erste tekući račun

Jednostavne stvari u životu su najvažnije.

Erste tekući račun

Jednostavne stvari u životu su najvažnije.

  • zatražite račun online i bankarite 6 mjeseci bez naknade za usluge on-line bankarstva

Funkcioniranje osnovnih usluga i proizvoda odvija se redovno. Međutim, dinamika zaprimanja i obrade zahtjeva može privremeno biti ponešto usporena. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju.

On je jednostavan, običan, neprimjetan, ali istovremeno i – nezamjenjiv. A zato što vjerujemo u stvaranje i napredak, Erste tekući račun učinili smo još boljim.

Uz Erste tekući račun možete složiti kombinaciju tekućeg računa i dodatnih usluga koje odgovaraju vašim potrebama. Sa širokom mrežom poslovnica i 739 bankomata diljem Hrvatske sredstva su vam uvijek dostupna.

Erste tekući račun možete prilagoditi svojim potrebama uz:

George

Internetsko i mobilno bankarstvo budućnosti.

Debitnu karticu Visa

Plaćajte jednostavno i sigurno u zemlji i inozemstvu

Erste Rate

Podižite gotovinu s bankomata uz otplatu na više rata

Prekoračenje

Iskoristite dodatna novčana sredstva "minusa po računu"

Trajni
nalog

Plaćajte račune trajnim nalogom ili SEPA izravnim terećenjem

George. Digitalno bankarstvo budućnosti.

Prepustite se Georgeu.

George je inovativna platforma za digitalno bankarenje koja će zamijeniti naše postojeće usluge on-line bankarstva i transformirati vaš financijski život.

Erste Rate

Za posebne prilike, opuštena putovanja, izvanredne kupnje ili u situacijama kada vam hitno zatreba gotov novac, a vi nemate raspoloživih sredstava - koristite se pogodnostima usluge Erste Rate:

  • podizanje gotovog novca s bankomata uz otplatu na više rata
  • kupnja uz plaćanje na rate i/ili uz odgodu plaćanja na ugovorenim prodajnim mjestima
  • aktiviranje Erste Rate usluge već nakon primitka prvog primanja na tekući račun

Prekoračenje

Klijentima Erste tekućeg računa koji na njega ostvaruju redovita primanja na raspolaganje stavlja određeni iznos sredstava koji klijent može koristiti prema vlastitim potrebama, a u visini odobrenog limita i do određenog roka.

Visa Classic Debit 

Erste banka prilikom otvaranja tekućih računa građana od sada izdaje Visa debitne kartice. Tijekom 2020. godine sve će postojeće Maestro i Mastercard debitne kartice biti besplatno zamijenjene novim Visa karticama.

Osim što je jedna od najprihvaćenijih kartica uopće, vaša nova kartica tekućeg računa omogućuje vam beskontaktno plaćanje na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu, nemjerljivu prihvaćenost na internetu te, uz uslugu Erste Rate, podizanje gotovog novca na bankomatima jednokratno ili na rate, kao i plaćanje na prodajnim mjestima prema istim uvjetima.

Trajni nalog i SEPA izravno terećenje

Jednostavno ugovorite trajni nalog ili SEPA izravno terećenje preko usluga mobilnog bankarstva mBanking i internetskog bankarstva NetBanking ili u poslovnicama te brigu o plaćanjima mjesečnih računa prepustite nama.

Zatražite račun online!

Jednostavnije i brže.

Naša vrata su vam uvijek otvorena

Samo obavezno dogovorite sastanak u poslovnici ili naručite poziv jer želimo da vas dočekaju odgovori na sva vaša pitanja.

Online podrška 6 - 22

Odaberite način komunikacije koji vam najviše odgovara.

Saznajte više i o tekućim računima namijenjenim posebno za:

Saznajte više o ostalim vrstama računa: