George App
Budućnost mobilnog bankarenja.

Osobno, jednostavno i inteligentno mobilno bankarenje.

George može stvarno svašta

Slikaj i plati

Skenirajte IBAN, broj računa ili 2D kod i plaćajte svoje račune.

George Store

Ugovorite štednju, kredit, osiguranje ili kupite GSM bonove bez odlaska u poslovnicu.

Jednostavna prijava

Prijavite se otiskom prsta, skenom lica ili svojim mPIN-om, osobnom kombinacijom četiri broja.

Pregled proizvoda

Vi najbolje znate koje od svojih računa želite prvo vidjeti. Poredajte ih kako vam najviše odgovara.

Personalizacija

Budite kreativni: odaberite boju, naziv i fotografiju svojih računa.

Tako je lako aktivirati Georgea

Ako tek planirate početi koristiti on-line bankarstvo Erste banke

Ako još niste klijent Erste banke, jednostavno skinite George App, unesite svoje podatke, obavite identifikaciju video-pozivom i spremni ste za budućnost bankarenja.

Klijenti Erste banke koji nemaju ugovorenu uslugu digitalnog bankarstva mogu navratiti u najbližu poslovnicu, ugovorit Georgea i digitalizirati svoj financijski život.

Istražite Georgea

Instalacija George App

Upute za aktivaciju - Erste klijenti koji prvi puta digitalno bankare

Upute za aktivaciju - klijenti drugih banaka

Što George može

Plaćanje

Pregled računa i transakcija

mToken

Često postavljena pitanja

George je digitalna platforma koja će na jednostavan, osoban i inteligentan način poboljšati vaš financijski život. George će zamijeniti mBanking i NetBanking, postojeće usluge online bankarstva Erste banke.

George objedinjuje mobilno i internetsko bankarstvo, tako da za vaše pametne telefone postoji George App, dok za vaša osobna računala i tablete George ima posebno prilagođenu inačicu.

Ako već koristite usluge digitalnog bankarstva Erste banke pratite upute na linku kako najjednostavnije možete preuzeti i prijaviti se u aplikaciju George.

A ako još uvijek nemate ugovorenu uslugu digitalnog bankarstva, trebali biste skinuti i instalirati mobilnu aplikaciju George te kroz George Store obaviti identifikaciju kratkim videopozivom i tako digitalizirati svoj financijski život. 

A ako želite postati korisnik Georgea, a niste klijent Erste banke, to možete učiniti i iz udobnosti vašeg doma. Jednostavno skinite George App, unesite svoje podatke, obavite identifikaciju video-pozivom radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati i spremni ste za budućnost bankarenja.

George je nadimak kojim su pioniri avijacije tepali svom autopilotu u avionu. Izum autopilota pokrenuo je pravu malu revoluciju u zrakoplovnoj industriji: piloti su napokon mogli odahnuti i uživati u letu, bili su u sigurnim rukama. Naš George ima iste ambicije – pomoći vam da svaki dan sve bolje razumijete, razvijate i upravljate svojim financijskim životom.

A ako nešto trebate – prepustite se, George će to obaviti za vas.

George je za privatne korisnike računa Erste banke u potpunosti besplatan.

George Store je virtualna trgovina u kojoj možete ugovoriti ili kupiti proizvode Erste banke. Za sada, u George Storeu možete ugovoriti štednju, kreditnu karticu, putno zdravstveno osiguranje i kupiti GSM bonove, a uskoro ćete moći još mnogo toga. Sve to, naravno, bez odlaska u poslovnicu.

U mobilnoj aplikaciji George, Store se nalazi na alatnoj traci na dnu aplikacije, a na George Webu u izborniku pod „dodajte novi proizvod“.

U izborniku odaberite "Store"