George Web
Najmodernije od modernog bankarenja.

George predstavlja potpuno novo iskustvo bankarenja posebno osmišljeno i prilagođeno osobnim računalima i tabletima.

George može stvarno svašta

Upravljanje računima

Odaberite račun i upravljajte svojim uplatama i isplatama, filtrirajte promet, spremajte i ispisujte izvode.

George Store

Ugovorite štednju i osiguranje ili kupite GSM bonove bez odlaska u poslovnicu.

Personalizacija

Budite kreativni: odaberite boju, naziv i fotografiju svojih računa.

Prikaz kartica

Sve vaše kartice, potrošnja, limiti i računi su na jednom mjestu.

Pregled proizvoda

Vi najbolje znate koje od svojih računa želite prvo vidjeti. Poredajte ih kako vam najviše odgovara.

Tako je lako aktivirati Georgea

Ako tek planirate početi koristiti on-line bankarstvo Erste banke

Ako još niste klijent Erste banke, jednostavno skinite George App, unesite svoje podatke, obavite identifikaciju video-pozivom i spremni ste za budućnost bankarenja.

Klijenti Erste banke koji nemaju ugovorenu uslugu digitalnog bankarstva mogu navratiti u najbližu poslovnicu, ugovorit Georgea i digitalizirati svoj financijski život.

Istražite Georgea

Što George može

Upute za aktivaciju - Erste klijenti koji prvi puta digitalno bankare

Upute za aktivaciju - klijenti drugih banaka

Plaćanje

Pregled računa i transakcija

mToken

Pregled računa i transakcija

Često postavljena pitanja

George je digitalna platforma koja će na jednostavan, osoban i inteligentan način poboljšati vaš financijski život. George će zamijeniti mBanking i NetBanking, postojeće usluge online bankarstva Erste banke.

George objedinjuje mobilno i internetsko bankarstvo, tako da za vaše pametne telefone postoji George App, dok za vaša osobna računala i tablete George ima posebno prilagođenu inačicu.

Ako već koristite usluge digitalnog bankarstva Erste banke pratite upute na linku kako najjednostavnije možete preuzeti i prijaviti se u aplikaciju George.

A ako još uvijek nemate ugovorenu uslugu digitalnog bankarstva, trebali biste skinuti i instalirati mobilnu aplikaciju George te kroz George Store obaviti identifikaciju kratkim videopozivom i tako digitalizirati svoj financijski život. 

A ako želite postati korisnik Georgea, a niste klijent Erste banke, to možete učiniti i iz udobnosti vašeg doma. Jednostavno skinite George App, unesite svoje podatke, obavite identifikaciju video-pozivom radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati i spremni ste za budućnost bankarenja.

George je nadimak kojim su pioniri avijacije tepali svom autopilotu u avionu. Izum autopilota pokrenuo je pravu malu revoluciju u zrakoplovnoj industriji: piloti su napokon mogli odahnuti i uživati u letu, bili su u sigurnim rukama. Naš George ima iste ambicije – pomoći vam da svaki dan sve bolje razumijete, razvijate i upravljate svojim financijskim životom.

A ako nešto trebate – prepustite se, George će to obaviti za vas.

George je za privatne korisnike računa Erste banke u potpunosti besplatan.

George Store je virtualna trgovina u kojoj možete ugovoriti ili kupiti proizvode Erste banke. Za sada, u George Storeu možete ugovoriti štednju, kreditnu karticu, putno zdravstveno osiguranje i kupiti GSM bonove, a uskoro ćete moći još mnogo toga. Sve to, naravno, bez odlaska u poslovnicu.

U mobilnoj aplikaciji George, Store se nalazi na alatnoj traci na dnu aplikacije, a na George Webu u izborniku pod „dodajte novi proizvod“.

U izborniku odaberite "dodajte novi proizvod"