Online zahtjevi

Nalazite se u zoni online proizvoda i usluga Erste banke. Ovdje ćete pronaći sve što vam treba, a da ne prekidate ono što trenutačno radite.

Erste računi: online

Bilo da otvarate novi račun, želite prijeći k nama iz druge banke ili vam je za oko zapeo Erste Club račun za mlade – sve što vam treba imamo online.

Erste krediti: online

Napokon ste se odlučili da je vrijeme za ulaganje u svoja vlastita četiri zida, želite preurediti kuhinju, uložiti u novi automobil ili proputovati svijet – kod nas kredite možete zatražiti online.

Diners Club kreditne kartice

Želite plaćati do 36 rata? Želite genijalnu mobilnu aplikaciju? Želite putovati i sakupljati nagradne milje? Želite trošiti i istovremeno umanjivati mjesečne račune? Onda želite Diners Club karticu.

Erste Leasing

Erste Leasing omogućuje vam da brzo, transparentno i jednostavno započnete proces ugovaranja leasinga online, a zatim ga zaključite kratkim posjetom poslovnici.


Dobrovoljni mirovinski fond

Budućnost je blizu. Niste ovo niti pročitali, a već je stigla. Pametno planirajte svoju budućnost, odaberite dobrovoljni mirovinski fond koji odgovara vašim potrebama i željama.

Usluge koje možete ugovoriti u Georgeu.
Bez odlaska u poslovnicu.

Dio naših usluga možete ugovoriti i kupiti u George Storeu, maloj virtualnoj trgovini smještenoj odmah na dohvat ruke - u vašem internetskom i mobilnom bankarstvu. Sve to bez odlaska u poslovnicu.

Diners Club kartice

Erste štednja

Wiener putno zdravstveno osiguranje

GSM bonovi

Deset milijuna korisnika.
Jedan George.

Besplatno skinite George App, otvorite tekući račun 100% digitalno i postanite dio inteligentne platforme za digitalno bankarstvo!