Želja vam je useliti u svoj novi dom u kojem ćete, poput našeg Andrije, živjeti upravo po svom. Mi smo tu kako bismo vas savjetovali koji uvjeti kredita najbolje odgovaraju vašim mogućnostima i potrebama te kako bismo vas vodili tijekom cijelog procesa odobrenja kredita. Uz to, za vas smo pripremili i besplatne Erste radionice za kupnju nekretnine.

Uz Erste stambeni kredit imate mogućnost sudjelovati i u nagradnoj igri do 31.5.2017. u kojoj možete osvojiti čak do 100.000 kn za opremanje svoje nove, privatne oaze.

Osim toga, uz svaki odobreni stambeni kredit do 31.5.2017. poklanjamo vam besplatnu Wiener kućnu asistenciju u trajanju od jedne godine.

Vodimo vas do useljenja u novi dom

Na jednom mjestu saznajte za koje sve namjene se odobrava stambeni kredit, kako podnijeti kreditni zahtjev te što je sve potrebno napraviti prije i nakon odobrenja kredita. 

Uz stambeni kredit osvojite i do 100.000 kn! 

Želite se u svoja nova četiri zida osjećati kao doma? A što kažete da uz odobren Erste stambeni kredit dobijete čak 100.000 kn? Zvuči sjajno, zar ne? Sudjelujte u nagradnoj igri do 31.5.

Wiener kućna asistencija i osiguranje imovine

Za sve male nezgode koje mogu zadesiti vaš dom i oduzeti vam dragocjeno vrijeme i novac, ugovorite Wiener kućnu asistenciju i sanirajte ih brzo, efikasno i bez muke. Uz to, ostvarite dodatnih 10% popusta na premiju osiguranja imovine (vrijedi za cijeli rok na koji je osiguranje ugovoreno). Odnosi se na ugovorene nove Wiener police paketa osiguranja imovine (Basic, Medium, Optimum).

Odaberite stambeni kredit uz koji se da živjeti

Energetski certifikat nekretnine
Valuta
Pronađeno

Nema kredita prema zadanim uvjetima.

Erste stambeni kredit - kredit s kojim se da živjeti


Pogledajte i: