Usluge sigurnog internetskog plaćanja

U suradnji s Visom i Mastercardom činimo online kupovinu sigurnijom.

Kako bi vaša online kupovina bila još sigurnija, ubrzo će se prilikom kupnje debitnim karticama Erste banke na internetskim prodajnim mjestima transakcije moći autentificirati mTokenom.

Ako koristite naše debitne kartice, a još niste ugovorili mToken, svakako to učinite što prije kako biste i dalje mogli neometano kupovati i plaćati online. Korištenje mTokena je besplatno, a možete ga ugovoriti u svakoj našoj poslovnici.

Usluge sigurnog internetskog plaćanja, Visa Secure i Mastercard® Identity Check, besplatne su usluge s najvišim stupnjem sigurnosti kupnje Visa i/ili Maestro/Mastercard karticama Erste banke na internetskim prodajnim mjestima koja podržavaju plaćanje 3D standardom.

Prilikom potvrde kupnje, potrebno je karticu dodatno autentificirati, odnosno potvrditi svoj identitet jednokratnom mToken zaporkom. Pritom se razmjena tajnih podataka obavlja isključivo između korisnika kartice i Erste banke te internetsko prodajno mjesto nema uvid u njih.

Kako koristiti mToken?

Kako ugovoriti mToken?

Usluga mToken je besplatna i možete je ugovoriti u svakoj našoj poslovnici. mToken je dostupan unutar mobilne apliakcije Erste mBanking, a možete je preuzeti u App Storeu ili Google Playu.

Često postavljana pitanja

Naša vrata su vam uvijek otvorena

Pronađite najbližu poslovnicu Erste banke brzo i jednostavno.

Saznajte više o uslugama i pogodnostima debitnih kartica Erste banke: