Visa Classic Debit

Jedna od najprihvaćenijih kartica tekućeg računa na svijetu

Beskontaktna kartica Visa Classic Debit dolazi uz kunski tekući račun u Erste banci i, osim što je jedna od najprihvaćenijih kartica na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu, pruža vam visoku razinu sigurnosti prilikom plaćanja i podizanja gotovog novca.

Gotov novac sad, otplata kasnije

Uz uslugu Erste Rate gotov novac možete podignuti odmah, a otplatiti kasnije – u ratama. Osim toga, i u odabranim trgovinama također možete plaćati na rate.

Beskontaktno iskustvo

Više se uopće ne morate odvajati od svoje Erste Visa Classic Debit kartice kojom možete beskontaktno plaćati i podizati gotov novac – i u zemlji, i u inozemstvu.

Visa donosi dodatne pogodnosti

Uz svoju Visa karticu ostvarujete brojne pogodnosti na prodajnim mjestima. Osjećajte se posebno i uživajte u nezaboravnim trenucima.

Čudesno je lako postati korisnik

Debitna kartica Visa Classic Debit izdaje se isključivo uz Erste tekući račun te je prethodno potrebno postati klijent, odnosno otvoriti tekući račun u banci. To možete učiniti u svega par koraka online ili u najbližoj poslovnici.

Ako račun otvorite online, karticu ćete unutar desetak dana moći preuzeti u poslovnici koju sami odaberete. Ovisno o tome što vam više odgovara, PIN vam stiže u poslovnicu ili poštom na navedenu adresu.

Ako račun otvarate u poslovnici, iskoristite mogućnost primanja kartice na kućnu adresu uz dobivanje PIN-a SMS-om, no ako vam je draže karticu možete preuzeti i u poslovnici, a PIN vam, u tom slučaju, stiže u poslovnicu ili poštom.

Saznajte više o uslugama i pogodnostima: