Visa Classic Debit

Jedna od najprihvaćenijih kartica tekućeg računa na svijetu

Beskontaktna kartica Visa Classic Debit dolazi uz kunski tekući račun u Erste banci i, osim što je jedna od najprihvaćenijih kartica na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu, pruža vam visoku razinu sigurnosti prilikom plaćanja i podizanja gotovog novca.

 

Erste banka prilikom otvaranja tekućih računa građana od sada izdaje Visa debitne kartice. Tijekom 2020. godine sve će postojeće Maestro i Mastercard debitne kartice biti besplatno zamijenjene novim Visa karticama.

Gotov novac sad, otplata kasnije

Uz uslugu Erste Rate gotov novac možete podignuti odmah, a otplatiti kasnije – u ratama. Osim toga, i u odabranim trgovinama također možete plaćati na rate.

Beskontaktno iskustvo

Više se uopće ne morate odvajati od svoje Erste Visa Classic Debit kartice kojom možete beskontaktno plaćati i podizati gotov novac – i u zemlji, i u inozemstvu.

Čudesno je lako postati korisnik

Debitna kartica Visa Classic Debit izdaje se isključivo uz Erste tekući račun te je prethodno potrebno postati klijent, odnosno otvoriti tekući račun u banci. To možete učiniti u svega par koraka online ili u najbližoj poslovnici.

Karticu ćete unutar desetak dana moći preuzeti u poslovnici koju sami odaberete. Ovisno o tome kako vam najbolje odgovara, PIN vam stiže u poslovnicu, poštom na kućnu odnosno kontakt adresu ili SMS-om na mobilni telefon.

Često postavljana pitanja korisnika

S obzirom na odluku o poslovnoj suradnji s Visom, tijekom 2020. svim svojim korisnicima besplatno ćemo zamijeniti njihove postojeće kartice novom Visa karticom.

Na novoj Visa kartici – zbog vaše sigurnosti i bolje čitljivosti – podaci se nalaze na njezinoj poleđini.

Uz novu Visa karticu nastavljate koristiti postojeći PIN, koji ste koristili uz prethodnu karticu.

Visa Debit kartice aktiviraju se prilikom prve transakcije unosom postojećeg PIN-a na:

  • bilo kojem prodajnom mjestu ili 
  • bankomatu

Karticu ne možete aktivirati na internetskim prodajnim mjestima ili beskontaktnom transakcijom.

Ne. Po istom računu možete imati samo jednu aktivnu karticu i aktivacijom nove automatski se blokira stara kartica bez obzira na navedeni datum isteka važenja (eng. exp. date).

Sve postojeće aktivne Maestro/Mastercard kartice bit će zamijenjene najkasnije od kraja srpnja 2020. godine.

Saznajte više o uslugama i pogodnostima: