Brokerske usluge

  • mogućnost direktnog trgovanja na domaćoj burzi te regionalnim i svjetskim burzama
  • direktan pristup na više od 20 tržišta kapitala

Trgovanje

Nudimo vam uslugu posredovanja u trgovini financijskim instrumentima (dionicama, obveznicama, certifikatima, pravima, posredovanju u dražbama) na:

1. Domaćem tržištu - Zagrebačka burza
 

Kao član Zagrebačke burze i Središnjeg klirinškog i depozitarnog društva (SKDD) omogućujemo vam brzo i jednostavno trgovanje vrijednosnim papirima.

Usluga trgovanja vrijednosnim papirima obuhvaća:

  • otvaranje naloga za kupnju/prodaju vrijednosnog papira,
  • izvršenje transakcije,
  • kompletnu uslugu namire i prijenosa vlasništva nad vrijednosnim papirima u SKDD, odnosno u skrbničkoj banci.

Naši brokeri omogućit će vam kupnju ili prodaju vrijednosnih papira u vrlo kratkom vremenu, te Vas redovito informirati o trenutnom stanju na tržištu kapitala.

Nudimo vam i uslugu skrbništva nad vrijednosnim papirima.

2. Na više od 20 inozemnih tržišta

Omogućujemo vam samostalno trgovanje na više od dvadeset inozemnih tržišta kapitala uz brzo i direktno izvršenje naloga. Potvrdili smo se kao tržišni lider u inovaciji i implementaciji novih tehnologija. 

Za potpunu sigurnost i transparentnost poslovanja, imovina kojom trgujete na inozemnim tržištima kapitala pohranjena je na skrbničkom računu. Iz tog razloga za trgovanje na inozemnim burzama, potrebno je otvoriti skrbnički račun u Erste banci.

Kako biste bili spremni za trgovanje financijskim instrumentima izradili smo popis radnji koje trebate poduzeti prije nego kontaktirate brokera.

Kako ugovoriti Erste Broker

Trgovanje vrijednosnim papirima jednostavno je uz korištenje brokerskih usluga Erste banke.

Brokerski račun možete otvoriti dolaskom u neku od naših brojnih poslovnica, kako biste popunili svu potrebnu dokumentaciju za otvaranje brokerskog računa.

Erste Broker

Erste Broker internetska aplikacija omogućuje vam trgovanje vrijednosnim papirima na domaćim i stranim tržištima kapitala. Jednostavno i brzo pratite stanja na domaćim tržištima, izlaganje naloga i monitoriranje promjena na investicijskim računima. Detalje o korištenju aplikacije pogledajte u video uputama.

Preuzmite upute za aplikaciju

Cjenik usluga

Cijene usluga posredovanja u trgovini financijskim instrumentima pronađite ovdje:

 

Investicijski portal

Posjetite Investicijski portal Erste Group Bank AG i saznajte najnovije informacije o kretanjima na financijskim tržištima.

Dokumentacija

Kontakti

Pogledajte i: