Prijavi se na besplatnu radionicu
Upravljanja osobnim financijama

Trenutno u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli, Bjelovaru i Zadru

Prijavi se na besplatnu radionicu Upravljanja osobnim financijama

Trenutno u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli, Bjelovaru i Zadru

Radi se o tebi, tvom novcu i tvojim životnim ciljevima

Znaš li koliko mjesečno trošiš na hranu ili odjeću?

Imaš li svoje definirane financijske ciljeve za kraći ili dulji rok?

Upravljaš li aktivno svojim mjesečnim prihodima i troškovima?

Prijavi se na besplatnu i interaktivnu grupnu radionicu na temu Upravljanja osobnim financijama u sklopu Škole pametnih financija, velikog projekta društveno odgovornog poslovanja Erste banke. U samo prva tri mjeseca 2019. je više od 1.000 osoba sudjelovalo na radionicama diljem RH.
 
Radionica traje 2 sata, održava se uglavnom nakon radnog vremena i nema prodajni karakter!
 
Poradi na svojim vještinama financijskog planiranja, svjesnog upravljanja potrošnjom, postavljanjem prioriteta i vođenja kućnog budžeta.

Kako se prijaviti na radionicu?

Prijavi se na radionicu vrlo jednostavno online ili u poslovnici banke!
Bez brige, radionicu uvijek možeš otkazati samo jednim klikom. Trenutno u Zagrebu, Rijeci, Bjelovaru i Puli uglavnom u terminu od 17:00 do 19:00 sati.

O radionici

1

Radionica traje 2 sata, interaktivna je i besplatna

2

Grupe su do najviše 15 polaznika - radi ugodne i opuštene atmosfere

3

Nema prodajni karakter!

4

Predavači su iskusni i posebno osposobljeni treneri Erste banke

5

Održava se jednom do dva puta mjesečno u poslovnici banke, uglavnom nakon radnog vremena - termine održavanja radionica provjerite ovdje ili u poslovnici banke

6

U samo prva tri mjeseca 2019. je više od 1.000 polaznika sudjelovalo na radionicama u Bjelovaru, Rijeci, Sisku i Zagrebu

Što kažu polaznici?

Na pitanje koliko im je radionica bila korisna, polaznici su dali prosječnu ocjenu 4,23.*

Treneri su dobili prosječnu ocjenu 4,70.*

Čak 84% polaznika potvrdilo je da ih radionica potiče na usvajanje nekih dobrih financijskih navika (primjerice, vođenje budžeta, štednja, postavljanje financijskih ciljeva ili svjesno upravljanje potrošnjom).*

* Rezultati anonimne ankete o zadovoljstvu radionicom na dan 11. lipnja 2019. Broj ispitanika je 1451, ocjene su raspona od 1 do 5, pri čemu je 1 najmanja, a 5 najveća ocjena.

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena svim odraslim osobama, neovisno o predznanju, osobnoj financijskoj situaciji, dobi ili spolu. Na dosadašnjim radionicama su sudjelovale osobe različitih profila - od onih s niskim imovinskim statusom i prosječnim mjesečnim primanjima pa sve do predsjednika uprava ponajvećih hrvatskih poduzeća.

VAŽNO: Radionica nema prodajni karakter i u potpunosti je oslobođena poruka koje bi polaznici mogli shvatiti kao nametljive! Isključivi cilj održavanja radionica je doprinos povećanju općeg stupnja financijske pismenosti, što je opći cilj Škole pametnih financija.

Ciljevi radionice

Upoznati jednostavne alate za svakodnevno upravljanje osobnim financijama.

Usvojiti svjesno donošenje potrošačkih odluka.

Upoznati jednostavne metode štednih navika.

O Školi pametnih financija

Škola pametnih financija nacionalni je program društveno odgovornog poslovanja Erste banke. Cilj Škole pametnih financija je doprinos financijskom opismenjavanju što većeg broja odraslih i mladih osoba diljem Republike Hrvatske.

Naime, relevantna istraživanja ukazuju na veliku potrebu povećanja financijskog znanja i usvajanja financijskih vještina među ljudima svih dobnih skupina.