Škola pametnih financija

Sve što trebaš za uspješan financijski život.

Financije za svaki džep - i offline, i online

Video edukacije

Udobno se smjesti, prilagodi atmosferu i započni video edukaciju, a ako želiš, možeš uključiti i titlove! Neke bitne životne stvari jednostavno se ne mogu pojasniti u 2-3 minute pa si uzmi nešto vremena. Video edukacijom ćemo pokriti mnoštvo životnih tema, ali tek smo na početku pa ako želiš, ostavi nam svoj e-mail, a mi ćemo ti javiti kada objavimo novu rundu financijskih video-mudrosti.

Radionice

Šezdeset trenera Erste banke u 20 gradova diljem Hrvatske redovito održava besplatne, edukativne, multimedijalne i interaktivne radionice financijske pismenosti za sve odrasle osobe neovisno o predznanju ili osobnoj financijskoj situaciji. U 2019. godine je više od 3000 polaznika sudjelovalo u našim radionicama, a grupe su organizirane u banci ili, primjerice, u prostorima renomiranih kompanija poput Rimac Automobila, dm-a, Plive, Hrvatske pošte, INA-e, RTL-a, Infinuma te čitavog niza udruga, škola i javnih institucija.

O Školi pametnih financija

Škola pametnih financija naš je program društveno odgovornog poslovanja na kojeg smo posebno ponosni. Kroz Školu pametnih financija naši financijski stručnjaci pružaju lako razumljiva, mjerljiva i korisna znanja i vještine na relevantne životne teme povezane s osobnim financijama.

Naše istraživanje iz 2018. na uzorku od nešto više od 1000 ispitanika pokazuje da 87% građana prepoznaje važnost financijske pismenosti, a njih 36% je spremno uložiti svoje vrijeme u edukaciju u tom području. Otvoreni smo za sve dobronamjerne sugestije i ideje, javite se e-mailom na spf@erstebank.hr.

Saznaj više na našem blogu

Male tajne velikih majstora financijske kuhinje