Škola pametnih financija

Sve što trebaš za uspješan financijski život.

Financije za svaki džep

Videoedukacije

Udobno se smjesti, prilagodi atmosferu i započni videoedukaciju, a ako želiš, možeš uključiti i titlove! Neke bitne životne stvari jednostavno se ne mogu pojasniti u dvije minute pa odvoji malo vremena. Videoedukacijom ćemo pokriti mnoštvo životnih tema, ali tek smo na početku pa ako želiš, ostavi nam svoj e-mail, a mi ćemo ti se javiti kad obradimo nove teme.

Online radionice

Kao što se odgovorno moramo ponašati sa svojim financijama, tako to moramo i sa svojim zdravljem. Stoga smo radionice financijske pismenosti za odrasle, koje su se dosad održavale u 20 hrvatskih gradova, prilagodili epidemiji korona virusom i prebacili na online. Radionice su besplatne, edukativne, multimedijalne i interaktivne te u ovim zahtjevnim vremenima i dodatno potrebne. Pored dobre volje, za sudjelovanje ti je potrebna samo kvalitetna internetska veza i računalo, a radionice se održavaju preko aplikacije Microsoft Teams.

O Školi pametnih financija

Škola pametnih financija program je društveno odgovornog poslovanja Erste banke na koji smo posebno ponosni. Vode je naši financijski stručnjaci, a pruža lako razumljiva, mjerljiva i korisna znanja i vještine za životne situacije povezane s osobnim financijama.

Do 2020. godine na radionicama je sudjelovalo više od 8000 polaznika, a grupe su bile organizirane u banci, kao i u prostorima renomiranih kompanija te čitavog niza udruga, škola i javnih institucija. Odgovorni smo i prema našem zdravlju pa smo prilagodili i održavanje radionica trenutačnim epidemiološkim uvjetima.

Rado bismo čuli sve vaše dobronamjerne prijedloge i ideje – javite nam se e-mailom na spf@erstebank.hr.

Saznaj više na našem blogu

Male tajne velikih majstora financijske kuhinje