Škola pametnih financija

Sve što trebaš za uspješan financijski život.

Financije za svaki džep

Videoedukacije

Udobno se smjesti, prilagodi atmosferu i započni videoedukaciju, a ako želiš, možeš uključiti i titlove! Neke bitne životne stvari jednostavno se ne mogu pojasniti u dvije minute pa odvoji malo vremena. Videoedukacijom ćemo pokriti mnoštvo životnih tema, ali tek smo na početku pa ako želiš, ostavi nam svoj e-mail, a mi ćemo ti se javiti kad obradimo nove teme.

Online prijave

Kao što se odgovorno moramo ponašati sa svojim financijama, tako to moramo i sa svojim zdravljem. Stoga banka organizira radionice financijske pismenosti za odrasle, na kojima možete sudjelovati ili uživo, u poslovnicama banke, ili online preko aplikacije MS Teams. Radionice su besplatne, edukativne, multimedijalne i interaktivne te u ovim zahtjevnim vremenima i dodatno potrebne. Želite li na radionici sudjelovati uživo, u aplikaciji prilikom odabira termina, potražite grad u kojem se radionica održava. Isto tako možete sudjelovati i online, za što vam, osim dobre volje, treba samo kvalitetna internetska mreža i računalo.

O Školi pametnih financija

Škola pametnih financija program je društveno odgovornog poslovanja Erste banke na koji smo posebno ponosni. Vode je naši financijski stručnjaci, a pruža lako razumljiva, mjerljiva i korisna znanja i vještine za životne situacije povezane s osobnim financijama.

Do početka 2022. održano je preko 600 radionica, na kojima je sudjelovalo više od 10000 polaznika. Radionice su organizirane za građane, poduzeća, razne udruge i osnovne i srednje škole te fakultete. Radionice se održavaju u poslovnicama banke, te online preko aplikacije MS Teams. 

Rado bismo čuli sve vaše dobronamjerne prijedloge i ideje – javite nam se e-mailom na spf@erstebank.hr.

Saznaj više na našem blogu

Male tajne velikih majstora financijske kuhinje