Prijavi se na besplatnu radionicu
upravljanja osobnim financijama

Trenutno u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli, Bjelovaru i Zadru

Prijavi se na besplatnu radionicu Upravljanja osobnim financijama

Trenutno u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli i Bjelovaru

Radi se o tebi, tvom novcu i tvojim životnim ciljevima

Znaš li koliko mjesečno trošiš na hranu ili odjeću?

Imaš li svoje definirane financijske ciljeve za kraći ili dulji rok?

Upravljaš li aktivno svojim mjesečnim prihodima i troškovima?

Prijavi se na besplatnu i interaktivnu grupnu radionicu "Upravljanje osobnim financijama" u sklopu Škole pametnih financija, velikog projekta društveno odgovornog poslovanja Erste banke. U samo prva tri mjeseca 2019. više od 1000 osoba sudjelovalo je na radionicama diljem Hrvatske.
 
Radionica traje 2 sata, održava se uglavnom nakon radnog vremena i nema prodajni karakter.
 
Poradi na svojim vještinama financijskog planiranja, svjesnog upravljanja potrošnjom, određivanja prioriteta i vođenja kućnog budžeta.

Kako se prijaviti na radionicu?

Prijavi se na radionicu vrlo jednostavno online ili u poslovnici banke!
Bez brige, radionicu uvijek možeš otkazati samo jednim klikom. Trenutno u Zagrebu, Rijeci, Bjelovaru, Osijeku, Splitu i Puli uglavnom u terminu od 17 do 19 sati.

O radionici

1

Radionica traje 2 sata, interaktivna je i besplatna

2

Grupe su do najviše 15 polaznika - radi ugodne i opuštene atmosfere

3

Nema prodajni karakter!

4

Predavači su iskusni i posebno osposobljeni treneri Erste banke

5

Održava se jednom do dva puta mjesečno u poslovnici banke, uglavnom nakon radnog vremena - termine održavanja radionica provjerite ovdje ili u poslovnici banke

6

U samo prva tri mjeseca 2019. je više od 1.000 polaznika sudjelovalo na radionicama u Bjelovaru, Rijeci, Sisku i Zagrebu

Što kažu polaznici?

Na pitanje koliko im je radionica bila korisna, polaznici su dali prosječnu ocjenu 4,22.*, a treneri su dobili prosječnu ocjenu 4,70.*

Čak 84% polaznika potvrdilo je da ih radionica potiče na usvajanje nekih dobrih financijskih navika (primjerice, vođenje budžeta, štednja, postavljanje financijskih ciljeva ili svjesno upravljanje potrošnjom).*

* Rezultati anonimne ankete o zadovoljstvu radionicom na dan 24. listopada 2019. Broj ispitanika je 2015, ocjene su raspona od 1 do 5, pri čemu je 1 najmanja, a 5 najveća ocjena.

Komentari polaznika

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena svim odraslim osobama, neovisno o predznanju, osobnoj financijskoj situaciji, dobi ili spolu. Na dosadašnjim radionicama su sudjelovale osobe različitih profila - od onih s niskim imovinskim statusom i prosječnim mjesečnim primanjima pa sve do predsjednika uprava ponajvećih hrvatskih poduzeća.

VAŽNO: Radionica nema prodajni karakter i u potpunosti je oslobođena poruka koje bi polaznici mogli shvatiti kao nametljive! Isključivi cilj održavanja radionica je doprinos povećanju općeg stupnja financijske pismenosti, što je opći cilj Škole pametnih financija.

Ciljevi radionice

Upoznati jednostavne alate za svakodnevno upravljanje osobnim financijama.

Usvojiti svjesno donošenje potrošačkih odluka.

Upoznati jednostavne metode štednih navika.

Za poduzeća, udruge i škole

Poduzeća i organizacije

Dvosatne besplatne radionice na temu Upravljanja osobnim financijama organiziramo primarno za grupe djelatnika raznih javnih i privatnih poduzeća, institucija, javnih ustanova, zatim članove i goste udruga, studentskih organizacija. U prvoj polovici 2019. održali smo preko 200 radionica za ukupno 3000 polaznika u organizacijama kao što su: Rimac Automobili, Pliva, dm, RTL, INA, Infinum, Janaf, Jadrolinija, Valamar Riviera, BBDO, Oktal Pharma, Zagrebački Holding, grad Bjelovar, razne udruge, studentske organizacije te mnoge druge.

Rado ćemo organizirati radionice u prostorijama tvoje organizacije. Samo preuzmi letak i javi nam se e-mailom na spf@erstebank.hr.
 

Osnovne i srednje škole

Sa školskom godinom 2019/2019 kroz međupredmetnu temu "Poduzetništvo" u sve je hrvatske osnovne i srednje škole uvedena domena ekonomske i financijske pismenosti. U sklopu Škole pametnih financija provodimo i radionice "Dobre financijske navike" za učenike 5. do 8. razreda osnovnih te sve razrede srednjih škola. Radionica traje jedan školski sat te je sadržajno usklađena s međupredmetnom temom "Poduzetništvo".

Do rujna 2019. godine nekoliko je stotina učenika sudjelovalo na našim radionicama diljem Hrvatske. Anonimna anketa o zadovoljstvu učenika radionicom pokazuje visoke ocjene, što nas motivira za daljnji rad i iskreni doprinos razvoju financijske pismenosti. Radionice u sklopu Škole pametnih financija nemaju prodajni ili reklamni karakter i u potpunosti su oslobođeni poruka koje bi učenici mogli shvatiti kao komercijalno nametljive. Naš isključivi cilj je doprinos povećanju općeg stupnja financijske pismenosti među ljudima svih dobnih skupina.

Rado ćemo organizirati radionice i u tvojoj školi. Samo preuzmi letak i javi nam se e-mailom na spf@erstebank.hr.