Postanite Čuvar djetinjstva jer…
ulaganje u djecu se višestruko isplati!
Jeste li znali da ulaganja u razvoj djece, posebno najranjivijih skupina djece, donose višestruki povrat na inicijalno ulaganje? Svaka kuna uložena u djecu i njihov razvoj za sedam puta povećava šanse da će ona imati sretniju i bolju budućnost.

UNICEF u Hrvatskoj putem programa Čuvari djetinjstva, koji se provodi uz pomoć donacija građana i tvrtki, pomaže osigurati djeci što bolje uvjete za odrastanje i ostvarivanje njihovih punih potencijala. Čuvari djetinjstva svojim redovitim donacijama omogućuju UNICEF-u provođenje aktivnosti usmjerene na pomaganje i podršku:

  • roditeljima najmlađe djece
  • najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima
  • djeci koja odrastaju u ustanovama umjesto u toplom obiteljskom okruženju
  • djeci koja žive u izoliranim područjima i zajednicama te izrazito teškim socio-ekonomskim okolnostima
  • djeci žrtvama i svjedocima nasilja
  • djeci svijeta i njihovim obiteljima

i na taj način mijenjaju svijet u kojem djeca žive na bolje!

Vrlo je lako postati Čuvar djetinjstva - otvaranjem trajnog naloga u Erste banci ili putem internet bankarstva odnosno automatskom naplatom vaše kreditne kartice i vi možete pomoći UNICEF-u graditi bolji svijet za djevojčice i dječake.

Priključite se još danas zajednici Čuvara djetinjstva svojom prijavom na link ispod i pomozite nam u stvaranju boljeg, sigurnijeg i pravednijeg svijeta za djecu. Svako vaše ulaganje višestruko će se vratiti!

little boy on the green grass