Erste digitalni alati

za financijsko zdravlje vašeg poslovanja

  • besplatan digitalni alat za praćenje financijskog zdravlja
  • prepoznavanje poslovnih izazova
  • analiza mogućnosti unapređenja poslovanja
  • dostupnost baš kad nas trebate

Vaš smo pratitelj u izgradnji i očuvanju financijskog zdravlja

Želite li uvijek pratiti svoje bitne financijske pokazatelje? Zanima li vas kako stojite u odnosu na svoju konkurenciju?

Da bi vaše poslovanje čvrsto stajalo na svojim nogama, razvili smo alat kojim možete pratiti njegovo financijsko zdravlje. Možemo vam dati informacije za ključna pitanja: 

  • kakav vam je kreditni rejting 
  • kakvi su vam financijski pokazatelji i
  • kako stojite u usporedbi s konkurencijom.

Besplatni alat za praćenje i razvoj financijskog zdravlja

Vaše poslovanje nam je važno. Da bismo uvijek bili uz vas, alat za praćenje financijskog zdravlja postavili smo upravo na usluge on-line bankarstava – Erste NetBanking (na početnoj stranici u desnom donjem kutu) i mBanking (u izborniku na dnu ekrana).  Za prave je poslovne odluke uvijek dobro vrijeme, kao i za točne i važne poslovne informacije.

Njime ćete u svakom trenutku moći analizirati vlastite i financijske pokazatelje konkurencije te analizirati potencijale unapređenja vašeg poslovanja. Naravno, tu su i naši financijski zastupnici, koji će vam pružiti podršku u sveobuhvatnom razumijevanju elemenata vašeg financijskog zdravlja, kao i načinima upravljanja i unapređenja vašeg poslovnog modela. Znanje i aktualni podaci vode vas do najboljih rješenja. 

 

Tko se može koristiti ovim alatom?

Primarno će uvid imati ovlašteni zastupnik društva ili poslovnog subjekta, koji pravo pristupa može dodijeliti i nekome od svojih zaposlenika. Za dodjelu prava pristupa potrebno je popuniti zahtjev za promjenu podataka.

Usluga nije omogućena poslovnim klijentima Direkcije malog poduzetništva, dok je poslovnim klijentima iz Sektora malih i srednjih klijenata te Sektora velikih klijenta omogućena ovisno o ispunjenju internih preduvjeta.