Sve o Georgeu.
Na jednom mjestu.

Obzirom da ste se već upoznali, sada možete slobodno nastaviti istraživati što sve George može. I zato smo vam pripremili jednostavan vodič za što jednostavnije snalaženje u njegovim osnovnim funkcionalnostima.

Plaćanje naloga

S Georgeom, plaćanje je još jednostavnije. Na preglednoj stranici u aplikaciji, gdje su prikazani svi vaši proizvodi, odaberite novi nalog, a nakon toga odaberite ručni unos naloga, opciju slikaj i plati ili plaćanje putem predloška. Više pogledajte u kratko edukativnom videu.

Česta pitanja

Pregled računa i transakcija

Sada svoje račune i transakcije možete pratiti detaljnije nego ikad. Možete ih čak vizualizirati u grafikone ili dijagrame. Ili upisati iznos ili primatelja, a George će ih pronaći u trenu. Više pogledajte u kratko edukativnom videu.

Česta pitanja

Kreiranje trajnog naloga

I trajni nalog možete zadati u samoj aplikaciji.

Odaberite račun s kojeg će se trajni nalog izvršavati, odaberite funkcije, a potom i trajne naloge. 

Kliknite na „+“.

Unesite potrebne podatke.

Pregled Erste Rata

George vam daje potpun pregled nad jedinstvenom uslugom Erste Rate. Sve što plaćate na rate, kao i gotov novac koji na rate podižete na bankomatima, pronaći ćete unutar funkcija pod svojim tekućim računom.

Česta pitanja

S Georgeom možete stvarno svašta

U George Storeu ugovorite sve što vam treba: tekući račun, gotovinski kredit, kreditnu karticu ili putno zdravstveno osiguranje, personalizirajte svoje proizvode novim imenima, bojama i slikama ili, ako imate pitanje, javite se Kontakt centru direktno iz aplikacije.

Česta pitanja