Turistički kredit

"Vjeruj mi, trebat će nam veći bazen."

  • bez depozita
  • bez naknade za obradu kredita uz online zahtjev
  • kredit do 2.500 eura isplaćuje se u cijelosti na vaš račun

Turistima više nisu dovoljni sunce, more i priroda. U oštroj konkurenciji pazi se na svaki detalj – traži se visoka kvaliteta smještaja, dodatni sadržaji, što bolja ponuda.

Naš turistički kredit omogućuje vam da sve posložite za početak sezone i svojim gostima ponudite nešto o čemu će s oduševljenjem pričati kada se vrate kući te nešto zbog čega će se rado vraćati upravo vama.

Što sve možete s Erste turističkim kreditom

Adaptacija, uređenje, rekonstrukcija i opremanje postojećih kapaciteta

Kupnja, dogradnja ili
izgradnja novih smještaja, sportskih ili ugostiteljskih kapaciteta

 

Nabava plovila ili druge opreme, u svrhu iznajmljivanja za turizam

Izgradnja
bazena

Refinanciranje postojećih turističkih kredita odobrenih u drugim
bankama

Turistički kredit u kunama

Kamatna stopa*

od 4,99% za rok otplate do 10 godina

Maksimalni iznos

220.000 kuna

Naknada za obradu

1% maksimalno do 600 kuna
bez naknade do 2 godine

* Uz navedene uvjete i uz naknadu za obradu kredita od 600 kuna na dan 1.12.2018. efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 5,21%, mjesečni anuitet 2.332,37 kuna i ukupan iznos koji klijent treba platiti iznosi 279.883,76 kuna. Status klijenta nije obavezan.

Turistički kredit u eurima

Kamatna stopa

od 4,35% promjenjiva
vezana uz 6m NRS1 za EUR

Iznos

100.000 eura maksimalni iznos uz hipoteku:
500.000 eura

Rok povrata

15 godina

* Uz navedene uvjete, izračunato na dan 1.12.2018. efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 4,54%, mjesečni anuitet 760,91 eura i ukupan iznos koji klijent treba platiti iznosi 136.963,94  eura. Status klijenta nije obavezan. Kredit je moguće odobriti isključivo uz založno pravo na nekretnini.

Krediti se odobravaju uz valutnu klauzulu u eurima te se isplaćuju u kunama po srednjem tečaju HNB-a na dan isplate kredita.

Dodatne pogodnosti

  • iznos kredita već od 500 eura ili 3.750 kuna
  • rok otplate već od 3 mjeseca
  • 50% iznosa kredita može se isplatiti bez dokumentiranja namjene
  • mogućnost ugovaranja prijevremene otplate kredita bez dodatnih troškova i dolazaka u banku
  • smanjenje kamatne stope za objekte kategorizirane s 4 ili 5 zvjezdica ili za kupnju objekta s energetskim certifikatom (A+, A, B i C), kao i za objekte koji će nakon ulaganja dobiti viši energetski razred
  • kredit je moguće ostvariti bez obzira je li vam iznajmljivanje turističkih kapaciteta osnovni ili dodatni izvor prihoda

Kako realizirati kredit?

Bez obzira na to jeste li kredit odlučili zatražiti online ili u poslovnici, naša su vam vrata uvijek otvorena. Možda vam treba samo savjet o tome što je najbolje za vas ili jednostavno na licu mjesta želite saznati koje su vam sve opcije dostupne.

U tom slučaju obavezno dogovorite sastanak u poslovnici u vrijeme koje vam odgovara jer vas želimo dočekati spremni na sve vaše želje i imati odgovore na sva vaša pitanja.

Iskoristite svoj turistički kredit u Emmezeti!

Uredite smještaj u Emmezeti i spremno dočekajte goste. Pronađite namještaj, tehniku i dekoracije po najpovoljnijim cijenama za svoje turističke kapacitete - od kuhinje i dnevnog boravka do vrtnog namještaja i spavaće sobe.


Korisnici Erste turističkih kredita ostvaruju pravo na vaučer koji mogu zamijeniti za popust u Emmezeti za plaćanje gotovinom te svim debitnim i kreditnim karticama koje izdaju Erste banka ili Erste Card Club.

15% popusta na dekoracije

10% popusta na namještaj

5% popusta na tehniku

Kada sezona završi, dobro je znati kako na temelju prihoda ostvarenih turističkom djelatnošću možete ostvariti gotovinske, stambene i druge kredite Erste banke!

Zatražite turistički kredit online

Jednostavnije i brže.

Naša vrata su vam uvijek otvorena

Samo obavezno dogovorite sastanak u poslovnici ili naručite poziv jer želimo da vas dočekaju odgovori na sva vaša pitanja. 

Online podrška 0 - 24

Odaberite način komunikacije koji vam najviše odgovara.

Pogledajte i:

×
Erste mBanking
Obavljajte sve financijske
transakcije pametnim telefonom.
Preuzmi