Usluge Erste plaćanja

Najbolja rješenja za sve vaše transakcije

  • Plaćajte 24/7 preko usluga on-line bankarstva
  • Fiksne naknade za online plaćanja, bez obzira na iznos

Plaćanje u kunama

Obavljajte financijske transakcije online – jednostavno, brzo i sigurno. Bez obzira na to koristite li usluge on-line bankarstva na svom pametnom telefonu ili na računalu, tabletu ili pametnom telefonu – bez gotovine je najpovoljnije!

Prebacite novac sa svog računa na kredit ili na račune unutar Erste banke bez naknade!

Plaćanje uslugama on-line bankarstva

Ušteda novca

Bez obzira na iznos transakcije, naknade su fiksne i niže nego u poslovnici.

Ušteda vremena

Uz opciju Slikaj i plati plaćanje računa traje tek par sekundi, a mogućnost spremanja predložaka olakšava plaćanja koja se ponavljaju.

Fleksibilnost

Plaćajte bilo kad i bilo gdje, iz vlastite fotelje ili dok se vozite autobusom. Platite kad vam odgovara, a definirajte na koji datum želite izvršiti prijenos novca.

Plaćanje u inozemstvo

Nema jeftinijeg i bržeg načina za slanje novca u drugu državu od usluga on-line bankarstva. Pogledajte kako točno ispuniti nalog za međunarodno plaćanje u ovom kratkom vodiču. Riješite se čekanja u redovima i plaćajte značajno manje nego u poslovnici.

Trajni nalog

Brigu o urednim plaćanjima svojih obaveza prepustite nama. Vaše mjesečne obaveze u fiksnom iznosu bit će plaćene automatski, na datum koji sami odredite. Bez odlaska u poslovnicu!

SEPA izravna terećenja

SEPA izravno terećenje nova je usluga koja se primjenjuje unutar i između zemalja članica Europske unije i Europske ekonomske zajednice. Predstavlja platnu uslugu u kunama koju inicira primatelj plaćanja prema banci, na temelju suglasnosti koju ste dali primatelju plaćanja. To znači da dajete suglasnost određenoj tvrtki (npr. telekomu) da vaš mjesečni račun naplaćuje s vašeg računa u banci bez da vi morate samostalno unositi ili potvrđivati nalog.

Plaćanje karticom na prodajnim mjestima i na Internetu

Plaćajte Erste karticama na prodajnim mjestima jednostavnim prislanjanjem kartice na POS uređaju. Kupujte bez poteškoća u online trgovinama poput eBaya, Amazona ili AliExpressa, a svoju karticu možete i povezati s PayPalom.

Kupite napokon te cipele o kojima maštate bez napuštanja udobnosti vlastitog doma i budite sigurni da ste sigurni.

KEKS Pay

Pošaljite, zatražite i primajte novac jednostavno, sigurno i bez ikakvih naknada. Otkrijte najslađe transakcije!

Besplatno skinite KEKS Pay i olakšajte si život već danas.